Surekli konu acıyor gibi hissediyorum hakkınızı helal edin ama icime atıp kendimi uzmek ya da aileme her olanı biteni yansıtmak daha kotu oluyor..
Şoyle ki eşimle biz boşanma aşamasından donduk ki yone o aşamaya geldik sanırım.. Butun hafta benimle hic ilgilenmedi.. Yani şaka yapmıyorum bir kere duzgun konuşmadık oturup. Gelip sadece uyuyor ne selam var ne sabah.. Bende buna kırgındım bugun pek sıcak davranmadım.. Bugun de ustume geldikce geldi, gelme dedikce geldi.. Genelde hep yapıyor bunu.. Ve maalesef yine sinir krizi gecirdi.. Gorseniz ağzından tukurukle, ordan oraya koşuyor.. Kendimi oldurecem vs.. Sesimi cıkarmadım.. Ama yarım saat coştu bir kere de itti beni.. Duşundukce kotu oluyorum.. Artık cok yorgun hissediyorum. Surekli bunu yapıyor. İcime atmaktan hasta olucam. Bende dedim artık boyle olmaz ailemi arayacağım boyle bir şey daha olursa.. Susuyor.. Bi de arkadaslar uyanamıyorum dıe salonda yatıyor ya insan hic mi karısını ozlemez. Hic mi cinsel ihtiyacları olmaz bi insanın.. Olduğunda da bişey anlamıyorum ki 5 dk da olup bitiyor bu detayı vermek istemezdim ama adam evliliğin başından beri cinsellik ie alakasız.. Ya beni sevmiyor ya da bilmiyorum ya deliricem.. Bugun boşanma fikrimi tekrar artık kendi icimde gundeme getirdim..