Benim cocuklar buyuk hanımlar. Bu gunleri gormek icin ben de epey sabrettim tam 23 yıl! Evet şimdi oğlum işe girdi aynı zamanda okuyor. Kızım universite 1. Sınıfta.
Sadede geleyim Yani kocama

Cok terbiyesizce davranışlar gordum ondan orneğin Ben lohusayfım annem babam en az 500 km yoldan gelmişler bizde kalıyorlar eve hic bir şey almıyor ekmek bile almıyor O kadar utanıyorum ki ameliyatlıydım cıkıp alacağım ama yuruyemiyorum bile belli etmemeye calışıyorum imkansız adam en gecc saatte tok geliyor suratı iki karış nedense! ev tam takır eli bomboş gelmiş! Evimiz de tenha yerde evler birbirinden uzak market bakkal bile yok kalmışız ole koy gibi bi yerde Normal zamanda alırdı. Anlamıyorum aileme surtuşuyor istiyor ki onlar alsın Neden boyle duşunur bi insan halaaa anlamış değilim onlar anam banam taaa nerden gelmişler en fazla 1 hafta kalıp gidecekler yaptığına bakar mısınız Neyse ailem artık cıktılar yuruye yuruye bir yerlerden ihtiyacları alıp geldiler Ben ama ole utandım kii belli etmemeye calışıyorum o kadar ama ne mumkun Sonra bizim dang.lakı bir lokantada goruyorlar sofrasını donatmış yiyor...goruverince basılmış gibi bi toparlanmış hemen lahmacunlar falan pakette geldi bu eve Ben de nasıl seviniyorumm
Hah şoyle işte ya boyle olacaksın işte dedim ‘ ’ al şunları al ’ ’ dedi tersledi beni .Sonra annem dayanamadı da bana soyledi bastık bunu lokantada boyle donatmış akşam vakti karnını doyuruyodu diye Beynimden kara sular indi tani bela cıkaracak halim mi var sezeryanlıyım. İcim eridi yandı sinirden kavruldum sıktım dişimi Allah dedim oturdum. Annemler ‘ ’ Ağırlık veriyoruz sarı abi biz buna ’ ’ dediler ve yarınki gunu toparlanıp gittiler. Bu beni bir kere daha uzdu erkenden gitmelerine cok uzulmuştum.Bir şeyde yapamadım ne kocama laf gecire biliyordum ne de annemlerin gonlunu alabiliyordum.İcin icin ağladım. sonra ilerleyen yıllarda ceşit ceşit kadınların mesajlarını telefonunda yakaladım cok hemde. Yatmadı eminim bu klavye zamparası .Bundan besleniyor adeta. Ahlaksız cunku.Evlilik olgunluğu ve sadakati de yok malesef Adi bir karakter yani. Sonra Benim devlete tayinim cıktı cocuklarımı kalkan olarak kullandı gostermem memleketime kacırırım alamazsın bir daha yuzlerini goremezsin vs dedi gondermedi kaldım elim boğrumde... Şimdi buyuduler cocuklar.
Artık kulleri alevlendirip tekmeyi basasım var ama cesaretim ve maddiyatım sıfır! Napayım kızlar akıl verin bakim bana ama şunu da soyliyim ki bu adam benden boşanınca benden daha zengin ve mutlu olursa ben kahrolurum. Şimdi yurt dışı ile iş yapmak icin ( ithalat ihracat) adım attı. O bolluk icinde olur da ben de nir 1+1 evde duvarları seyredersem bu hayata kahrederim. Katlanmak deseniz karaktersizliklerine katlanılanıyor da .Daha yeni alt kata bir dul taşınmış balkon akıyor diye kapıya geldi ben de benimkini tembihledim kotu kadın diyorlar bunun hakkında sakın sen gitme birlikte gider bakarız veya ben giderim dedim . Bu ben evde yokken koşa koşa gitmiş guya bakacak damlayan yere ! Aranıyor resmen işte Bu daha onceki gun oldu duşunun yani... cekilecek gibi değill!
Bırakmak boşanmak istiyorum ama ben sefil o zengin olursa cok gucume gider.Bana cok sıkıntı cektirdi cunku. Aikeme bu yaştan sonra asla gitmem.Zaten iki aile bir evde yaşıyorlar.Kendime iş bulurum ama bulunduğum ilde değil. Cocuğumun işi burda onu da oyle bırakıp gitmek de istemiyorum Of napayım
Napardınız siz olsaydınız