Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu sadece bilgi almak amaclı acıyorum cunku eğer yanlış yaptığım bir şey varsa ve bunu goremiyorsam belki sizler gorebilirsiniz ve fikir verebilir siniz.

Daha once forumda ozgun kanalım hakkında kanalı actığım sıra konu acıp kanal hakkında sizden fikir almıştım BKNZ: KONU

Şimdi gelelim fikir almak istediğim konuya;

* Kanalımı acalı 4 ayı gecti. Şu anda abone sayım 360 larda geziyor ve son 1 aydır 360 dan yukarıya cıkmadı. Bir yukseliyor, bir duşuyor.

* Her gun saat 19:00'da duzenli olarak video atıyorum ve 1 gun bile aksatmadım.

* Hem YouTube hem Twitch uzerinden canlı yayınlar yapıyorum. İzleyenler guzel yorumlar yazıyorlar ve abone sayımın nasıl yukselmediğini sorup duruyorlar.

* Genelde son gelen abonelerim canlı yayınlardan sonra gelenler oluyor fakat YouTube dan arama olarak gelen abone sayım yok denecek kadar az.

* Kazanc konusunda bir sıkıntım yok cunku ilk etapta kazanc ile alakalı uzun bir sure kesinlikle beklediğim bir şey yok. Burada benim icin onemli olan nasıl portfoyumu genişletebilirim kısmı aslında.

* Kullandığım ekipmanlar cidden kaliteli ve daha alabileceğim bir şey kalmadı.

Şimdi yukarıda yazdıklarıma istinaden sizce ben nerede yanlış yapıyorum ?

4 Ay sizce kısa bir zaman mı ? 1 Yılda mı oturur kanal ?

Bu konularda beni aydınlatırsanız cok sevinirim arkadaşlar.

Kanal linkimi veriyorum fakat umarım aramızda art niyetli arkadaşlar cıkmaz ve iyi niyetimi suistimal etmezler.

KANALIM

Fikir ve onerileriniz icin teşekkur ederim.

Saygılar, sevgiler.