Can sıkıcı bir konu ama en azından keyifli bi başlıkla eğlenelim dedim
Komşu yonunden yuzum pek gulmedi onceki konumdan bilen bilir. Bu apartmana taşınalı 1 yıl oluyor neredeyse, ama kafadan kacığı hic eksik olmadı. Bilmeniz icin belirtiyorum, apartmanın refah kitlesi biraz duşuk (Kesinlikle ayıplamıyor insan ayırmıyorum, ben de paşa torunu değilim ama ortamı biraz anlamanız icin soyluyorum). Şimdiki derdm kapı komşum. Pek goruşmediğim kapı komşum hanım cıldırdı, eşiyle benim birlikte olduğumuzu bir aşk ucgenine girdiğimizi zannediyor. Kocasıyla karşılaşsak gunaydınlaşırız herkes işine doner. 1 hafta kadar once kocasıyla binanın girişinde karşılaştık gunaydınlaştık, onun park yerine surekli başkası aprk ediyormuş kim bu aracın sahibi biliyor musunuz dedi hayır dedim herkes yoluna gitti. Komşum hanımın annesi gormuş bizi konuşurken doldurmuş komşumu. Hayır bunun neresinden aşk ucgeni cıktı nasıl aldatma oldu ben anlamadım, biri gunaydın dese soru sorsa "karşı cinsle ile muhatap olmuyorum" diyip koşarak uzaklaşayım mı, nasıl bir cehalet bu. Kaldı ki yanlış anlaşılmaya yol acacak bir şey bile olmadı, ne gulme ne temas, "gunaydın, hayır, iyi gunler" butun diyalog bu. Adamı zaten 40 yılda bir gorurum copu cıkardığımda.
Komşum sanırım eşinin kendisini aldattığından şupheleniyormuş, bir kadınla mesajlaşmalarını yakalamış, kadın zaten yakınız cık gel bana demiş (komşum hanım tartışma esnasında soyledi bunu "sensin bu kadın dimi" diyerek). Annesine de kocasını takip ettiriyor anladığım kadarıyla. Selam verdim diye de kabak da bana patladı, her selam verdiğine adamın dostu bu mu diyorlar bilmiyorum ama cingar koptu. Once onların evinden tantana kavga kıyamet sonra bize sıcradı, kadın gozu donmuş bicimde saydırıyor. Sakince diyorum gel, eşimle mi konuşacaksın, telefonuma mı bakacaksın, nasıl ispat etmemi istiyorsan soyle ne istiyorsan sunayım sana ne işim olur senin geberik kocanla. Kocası elli kere ozur diledi hem benden hem eşimden, eşini kotuledi psikolojisi iyi değil kusura bakmayın diye. Ama kapı komşunuz olunca ne kadar uzak kalacaksınız ki. Kadın laftan kesinlikle anlamıyor, inanılmaz drama oranı yuksek bir insan, bir de aynı lafı tekrar etme huyu var anlaşamıyorsunuz yani., ben birşey diyorum o başka şeyler diyor cektiklerinden yakınıyor beni yaktınız harcadınız diyor, guleceğim gulemiyorum, sinirleniyorum kontrolumu kaybetmeyeyim diyorum ama sıkıntılı bir noktadayız. Zaten bu binadan da bu evden de yeterince cektik eşimle koşarak kacasımız var artık binadan.
Eşim ile guven bağlarımız cok sağlam, birbirimizi liseden beri tanıyoruz. Eşim gulup gecti, kafana cok takıyorsun kacıklar zaten belli diyor. Ama ne bileyim, size de acmak istedim. Siz olsanız ne yapardınız?