Herkese merhaba arkadaşlar.
Yaşadığım sorunumu tek başıma cozemediğim icin konu acma ihtiyacı hissettim.

3 aylık evliyim,8 yıldır bi kurumda calışıyordum,farklı bi kurumdan daha iyi bir teklif geldiği icin ayrılma kararı aldım. İstifa ettim. Şuan yeni kurumumda yeni gorevimdeyim. Ancak asla ama asla alışamadım. Kalabalık bi bolum değil,korkumda bu her işlem benim sorumluluğumda ve gercekten insiyatif almam gereken ve ciddi zor bi gorev.
gerekli eğitimi alabileceğim bi ortam yok.gun icinde 3-5 telefon goruşmesinde ne oğrenirsem o. Anlık anladığımı duşunuyorum sen bunları anladın zaten diyip surekli ustune yeni bilgiler ekleniyor. 10 gunde bana yuklenen bilginin haddi hesabı yok. Zaten ofis ortamı mevcut durum gereği yok.
Sabah bilgisayar başına kalbim carparak oturuyorum. Gercekten abartısız bu şekilde. Surekli eski işim ile kıyaslıyorum. Orada unvanım neredeyse yoktu ve bana bişiler katabilecek bi gorevde calışmıyordum ama kafam cok rahattı,burada hem unvan hemde maddiyat anlamında tatmin oluyorum ancak mutlu değilim,eğitimsizlik beni korkuyor. Akıp giden bi temponun icinde kendi başıma oğrenmeye calısıyorum. Kafama takılan soruyu danışabileceğim tek bir kişi var oda her zaman musait olamıyor ve her sorumda adamı darlıyorum gibi hissediyorum. Şuan 13 iş gunu oldu işe başlayalı,ya o izne cıkarsa ya tek kalırsam diye icim icimi yiyor. Sabahtan bu saate kadar aralıksız ağlıyorum bi odada,eşimle aram bozuldu bu gerginliğim onuda uzuyor haliyle. İşten ayrılma gibi bi luksum yok maddiyat anlamında henuz yetersiziz. Ve ne yapacağımı bilmiyorum, ne olur bana akıl verin. Gecici bi surec midir bu yoksa boyle başladım boyle gider mi? Yoneticim ile konuşmalı mıyım?

cok mu erken bu işi anlamadım demek icin. Ne olur bana akıl verin yardım edin ne olur..