Merhaba. 24 yaşındayım ve ne zaman bi konuda bunalsam işin icinden cıkamasam sizler bana fikir veriyorsunuz yardımcı oluyorsunuz. Şimdide size danışmak istiyorum.
22 yaşımda aynı işyerinde calıştığım biriyle ilişki yaşadım 7 ay filan surdu. Ama bugune kadar tek aşık olduğum kişiydi. Cok olaylı bi şekilde ayrıldık. Cok fazla hata yaptı. Benden hemen sonra eski sevgilisine dondu (sebep olarak bekaretini almış olmasını bahane ediyor) Biz sevgiliyken o kız bizi hep taciz etti bana opuştukleri fotoğrafları yolladı işyerine hediyeler gonderdi. Ben ayrılmak istememiştim ve o surecte o kıza donduğu icin travma yaşadım gecmişten gelen ailevi problemlerim de vardı ve ben ona tutunmuştum. Bir anda o kıza donmesini bir turlu sindiremedim o kızın buyu yaptırdığını duşunduğum icin baktırdım bu konuda beni eleştirebilirsiniz ama inanın bende cok pişman oldum yaşıma verin bir daha asla oyle bişey yapmam o donem cok acı cektiğim icin bi sebep aradım. Ve bu durumu oğrenip herkese yaydı bu durumu. Ailesine arkadaşlarına. Ve aynı işyerindeydik karşılıklı cok hatalar yaptık ve ailesi benden nefret ediyor. Arkadaşları beni destekliyordu ama o buyu yapılmışmı diye baktırdığım icin bunu kullandı o donem beni bir anda bıraktığı icin vicdanen rahat olmadığı icin arkadaşlarınada bu durumu ifşa etti. Yazarken bile kendimden nefret ediyorum kendime cok ofkeliyim cok pişmanım. O donem ayrılığı atlamadım ilac tedavisine başladım halada devam ediyor. Sonrasında bir ilişkim oldu istemediğim birliktelik yaşadım hic yuzum gulmedi ve birlikte olduğum kişi benim yalnız caresiz arkamda ailem yok diye kullanmak istedi istediği gibi. Zorda olsa ondan kurtuldum. Ve ilac kullanmama sebep olan o cocuk 1 aydır bana donmek istiyor. Pişman olduğunu soyluyor. Ona karşı cok ofkeliyim beni cok kucuk duşurdu hatalarımı herkese ifşa etti. Beni bir anda yapayalnız bıraktı sebepsiz yere. Nekadar pişmanda olsa vicdanen rahatsız olduğunuda soylese onu cok sevdim ve bastırdığım duygularımı hislerimi yeniden ortaya cıkardı bu durum hala onu cok seviyorum. Bir daha eskisi gibi olamayacağını soyledim. Ama benimle evlenmek istediğini soyledi. Ama benim şimdi boğazımda bi duğum var şunları yazarken. Cok acı cektim ardından ve şimdi ailesi arkadaşları benden nefret ediyor. Hic haketmediğim bi duruma soktu beni. Benim icin mucadele edeceğini soyluyor ama bana bukadar on yargılı insanlarla ben nasıl başederim nasıl yuzyuze bakarım. Neolur fikir verin başıma ağrılar girdi duşunmekten