Herkese iyi akşamlar
Evlilik hazırlığındayım, bu surecten cok keyif alıyorum, mutluyum, nişanlımla da ailelerimizle de aramız gayet iyi. Her şey iyi olmasına rağmen kendi kendimi cok huzursuz ediyorum.

Vucudum epey kıllı, hormonel bir problemim yok. Orjinal buz lazere gittim bir donem de alexandrite.. 12+2 seans. Gittiğim yere cok guveniyorum cunku tum arkadaşlarım cok memnun kaldılar. Bittikten sonra bende de ilk 5-6 ay mis gibiydi fakat sonra tekrar eskisi gibi tum kıllar cıkmaya başladı. Tekrar hormon testi icin gittim, doktor hormonlarımda hicbir sorunun olmadığını, bazı bunyelerde lazerin boyle kısa vadede etkili olabileceğini soyledi. Tekrar gideceksem hamilelikten sonra gitmemi onerdi. Ki arkadaşlarım hala mis gibiler, kıl tuy yok. Haliyle şimdi ağda jilet idare ediyorum. Ama sonrasında da cildim hassas olduğu icin putur putur bir vucut, batıklar.. puruzsuz bir cildim asla yok. belim ve gobeğimde bile kıl var.

Hadi bunu geciyorum. Kucuk memeler. Kucuk olsa sadece bir nebze, kucuk olmasına rağmen hafif sarkık. Catlaklarımla barışabildim bi. Onlara da kesin cozum yok zaten.

Cok uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın, kimseye anlatamadığım icin sizlere icimi dokmek istedim.

Kısacası sırf bu sebeplerle evlilikten soğuyorum. Diyorum hep nasıl uğraşacağım bu kıllarla, beni o hallerimle de elbet gorecek. Ya da o kucuk sarkık memelerle nasıl oz guvenli olacağım ilişkide? Nasıl soyunacağım, arkasını mı dondureceğim surekli. Ya da hic eğilmeyecek miyim. Aklım hep sanki orada olacak. (Maddi acıdan şu an cok sıkışığım, ileride estetik duşunuyorum)

Benim gibi olanlar var mı? Daha sonra bu hisler geciyor mu? Sacma belki ama cok huzursuzum. Okuduğunuz icin teşekkur ederim.