Merhaba arkadaşlar, yaklaşık uc yıllık bir ilişkim var gecen sene aileler tanıştı korona sebebiyle nişan vs ertelemek durumunda kaldık o Ankara'da ben İstanbul'da yaşıyorum. Yaşlarımız 28 . Son zamanlardaki en onemli sıkıntım ne yazıkki erkek arkadaşım ailesiyle benim aramdaki cizgiyi sınırı cizememesi. Ne zaman sesli goruntulu konuşsak annesi illa ara bi laf soylemeye konuya mudahil olmaya gelir. Gecen hafta yaşadığım olayda ablasıyla ilgili, biz goruntulu konuşuyoduk onlarda ablasının evine gitmiş eniştesi ablasının telefonundan erkek arkadaşımı telefona isteyince goruntulu konuşmamızı kesip kendi telefonunu ablasına uzattı, birşey demeden yinede guzelce konuştum ablası iş arıyodu bende kendi iş bulma hikayemi anlatıp umitsiz olmaması icin motive ettim sonunda bi kelime beklerken bana canım caya bakmam lazım hadi goruşuruz dedi şok oldum. Daha sonrasında erkek arkadaşıma soyleyince ne var bunda oluyor. Son zamanlarda arama sorma ilgilisi o kadar azaldıki kendimi bu ilişkide değersiz hissetmeye başladım. Bunu buraya yazma sebebim kendisine ailesine karşı nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim