Yakın zamanda 3bucuk ay once babamı kaybettim...Babamların evi 2 sokak asagıda...Annem haliyle ilk gunler eve gitmek istemedi.Benim 2 kardesm daha var...Dedim tamam kal ve hastaydı annem babamı kaybettgmzde o yaslı ve uzuntulu halimle aglaya aglaya yemek yaptım anneme en guzel sekilde baktım suan gayet iyi sukurler olsun...Diger Kardeslerim yarım agızla gel bizde kal dediler ilgilenmediler cok...Bende elimden geleni fazlasını yaptım 3 bucuk ayın 3 ayı bende kaldı Toplasanız 25 gunu diger kardeslerimde kaldı...Eşimde Allah razı olsun evlat gibi baktı ilgilendi annemle fakat artık son gunler eşim cok ilgilenmemeye basladı belki evde devamlı annemle olmaktan sıkıldı bilmiyorum sonucta calısıyor geceli gunduzlu cok yorgun geliyo..Annemde basladı artık eskisi gibi benle ilgilenmiyo evin icinde beni istemiyor mu demeye halbuki 3 ay boyunca aynı evde yemegini bile onune koydu kocam..Annemde basladı bugun sinirlenmeye insanlar gorundugu gibi degilmiş ic yuzunu anladım ben senin kocanın deyip saydırmaya kim haklı şimdi ne yapabilirdik ki daha fazla