14 ocak itibariyle son durum:

Pana film ile uzun mailleşmeler sonucu anlaştım. Bir daha pana film bunyesinde bulunan eserleri kullanmamam şartı ile telifleri geri cekecekler ve bende o videoları silicem. Kurtlar vadisi montajı yapmak istersem videoyu onlara yollıycam, onlar eğer beğenirlerse resmi kurtlar vadisi kanallarına koycaklar (ki artık yapmam video onları iceren). Yani şuanda teliflerin geri cekilme bildirimini bekliyorum. Kanal ayakta ama her unlenen videodan sonra bununla karşılaşmamak icin bir cozum bulmam lazım... Şu sıralar bi yakınımın sağlık sorunları icin gunum hastanede geciyo. İnşallah iyişecek, o zaman "Yalandan Reklam 2" ile devam edicem

Arkadaşlar hepinizin ilgisi ve cevapları icin teşekkur ediyorum. İwocan hocamada ayrı teşekkurler.

Gectiğimiz hafta yaşananlar:

Arkadaşlar son 2 gunde sevinc-huzun beraber yaşadım resmen. İlk olarak şunu soylemek istiyorumki "Polat Alemdar'ın TV keyfi" videom dun haber sitelerine duştu. Huriyet'e de bugun duştu. Ama videonun dunku yaygınlaşmasından sonra Pana Film bundan rahatsız oldu ve videoya telif gondererek kaldırttı. ([email protected] resmi mail adreslerinden birisi arkadaşlar. bu konudaki tartışmayada son vereyim. [email protected] tarafından tasdikledim) Pana Film ile mailleştim ama nuh diyor, peygamber demiyorlar malesef. Bugun de "Kurtlar Vadisi AŞK" videoma telif gonderek videoyu kaldırttılar. Şuanda iki telif ihtarı ile bir anda kanalımın kaybetme noktasına geldim. Pana Filme mail atarak telifleri geri cekmelerini, videoları sileceğimi soyledim. Bu saatten sonra cevap gelmez ve yarın sabah cevap atarlar. Gelecek cevaba gore kanalın geleceği şekillenecek.