Herkese iyi gunler diliyorum, işin icinden cıkamadığım bir durum var oncelik olarak arkadaşlarıma danıştım ancak tatmin edici yanıt alamadım, benim uzun bir suredir instagram uzerinden takip ettiğim birisi vardı, hani bir anda iciniz ısınır ya aynı bendede o oldu, ne başka bir erkeğe yazasım ne de resmine bakasım geliyodu, surekli onu takip ediyordum, ortak o kadar cok noktamız vardı ki, ancak bir gun hesabını gizli hesaba cevirince istek atmak zorunda kaldım, ve oda bana geri donuş yaptı, cok sevindim ancak mesaj atmadı ben de belki hikayeme yazar diye hikaye atıyordum, benim fotoğraflarıma değilde, işte kedim olsun, beğendiğim bir şarkı olsun direk cevap yazıyordu, sonra bende onun hikayelerine cevap yazmaya başladım, attığı son hikayeye odum koptu yazmıştım, ( kendi gozune başkasının gozunu koymuştu) o da sadece guldu, boyle kısa kısa cevap vermesine cok kızdım ( oncedende bir kac kere kısa cevap vermişti) ve takipten cıktım belki neden cıktın der diye sorar bir sohbet başlatır diye ama o da ertesi gunu beni takipten cıktı o kadar uzuldum ki belki yanlış anlamıştır diye tekrar istek attım ( attığı hikayeyi beğenmediğim icin takipten cıktığımı duşunmuş olabilir diye) ama reddetmiş, o kadar uzuldum ki evin icinde zombi gibiyim, gormeden sesini duymadan neden bu kadar bağlandığımı anlayamıyorum, sizce neden boyle yaptı? beni istemiyorsa hikayelerime neden cevap veriyordu bunu anlayamadım