GUNCELLEME: Mesajlara tek tek cevap yazamadım cocuğun ilgi alanı spor uzerine hatta kendisi spor hocası o yuzden bu konudan ilerletmeyi duşunuyorum eğer aynı şekilde devam eder ise bir kac gun yazmayacağım bakalım neler olacak olmazsada kader diyeceğiz
Merhaba kk hatunları

Okuyunca 'buda dert mi?' diyeceğiniz bir turden konu olabilir... Neyse konuma geceyiiimm;
Bir cocuk var yuzyuze 1 kez gordum sadece onun dışında sosyal medyada grubumuz var ikimizde aynı gruptayız cocukla ara sıra nasılsın napıyorsun gibi muhabbetimiz oluyor yada derdimi anlatıyorum bazen fikir istiyorum kendisinden oda yardımcı oluyor ve konu orada bitiyor kapanıyor bazı gunlerde gunaydın/iyi geceler mesajı atıyorum oda aynı şekilde yanıt veriyor yada napıyorsun diyorum klasik muhabbet oturuyorum sen? bende oturuyorum. Bu kadar yani
Biliyorum ben yazmazsam kendisi asla yazmaz. Bu cocukla muhabbeti ilerletmek istiyorum ama bir noktada tıkanıyorum işte.
Orneğin; 'X' bahsettiğim cocuk olsun 'E' ben olayım.

E- Nasılsın?
X- iyiyim sennn?
E- bende iyiyim sağol napıyorsun?
X- Calışıyorum sen napıyorsun?
E- Bende oturuyorum oyle
VE BİTTİ....
devamını getiremiyorum yakınlasmak istiyorum ama cekiniyorum bu konuda bana yardımcı olun hanımlar