Herkese merhaba. Şiddet, hakaret vs sonucu boşanma davası acmıştım 3 yıl once. İnşallah Mart ta sonuclanacak. Boşanma davası acmam ve beraberinde altın, tazminat, cocuğa nafaka talep etmem sonucu, benim yanımda olan sozde eski eş ailesi , benim karşıma gecti. Asla sozlu tartışma olmadı. Sadece biz seni boşanırken bir şey istemezsin zannediyorduk, keşke baştan bilseydik dediler. 60-70 yaşındaki kişiler dahil beni WhatsApp tan vs engelledi. Mesaj atıp rahatsızlık veren biri hic olmadım. Bir oğlum var, 3 yıldır onu da soran olmadı. İki yıldır babası dahi almıyor. Dilekcede benim vermediğimi yazmış.
Velhasıl dun kucuk halası mesaj atmış. Merhaba abla, ben X nasılsın? Cevap yazmadım. Yeğenini ruyasında gorduğunu merak ettiğini yazmış. Yine cevap yazmadım. Beni engelledikleri, para icin karşıma gectikleri vs konusunda cok kızgınım. Rahatsız da oldum. Mart'ta mahkeme sonuclanacak ve birden ortaya cıktılar. İyi niyetli gormuyorum.
Sizce oğluma haksızlık mı ediyorum? Gerci duşununce onlar parayı secip engel basıp zaten yok saydılar.
Cevremde boşanan ve cocuklu insan yok danisacagim. İleride herhangi bir pişmanlık yaşar mıyım? Bana iyi niyetli gelmiyorlar. Oğlum babası ile goruşsun diye aynı ilden de ayrılmadım. İyi niyetli oldukca şeytanlıklarini yapmaya devam etmelerinden de korkuyorum. Kafam cok karışık. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Cocuğumu kimseden saklamak gibi bir niyetim yok, karşı taraf sağlıklı insanlar olmadığı icin cekinceleri m var. Cocuğum bunlarin dengesizliklerinden yorulsun da istemiyorum. İlk yıl babası surekli alırken almayı bıraktı.