İyi gunler kızlar, uzun bir aradan sonra tekrar buraya duştum, aslında beni az cok tanıyanlar bilir 2 senelik evliyim, bu 2 sene icerisinde gerek nişanlılık donemi gerek sonrası eşimin ailesiyle kultur farkından dolayı hakaret boyutuna varacak sorunlar yaşadım, oralara girip sıkmak istemiyorum nerdeyse her gunum pişmanlıkla ne yaptığımı neden evlendiğimi sorgulamakla gecti, ailemde uzakta olduğu icin psikolojim cok bozuldu eşim genelde benim yanımda olmaya calıştı fakat yaptığı hatalar daha cok, bu duruma getirdi bizi. Baktı ki ben gideceğim evi taşıdı goruşme dedi ben de evliliğimi kurtarmaya calıştım ama dertler bitmedi uzaktan arayıp beni kotulemeye herkese beni anlatmaya devam ettiler. Bu olaylar evliliğimizi bozdu ben aşırı mutsuzum kızlar. Evliliğimize olan bağımız da sarsıldı birbirimizden kopmaya başladık aynı evin icinde bazen 1 hafta konuşmuyoruz beraber yatmıyoruz iletişimimiz yok. Birbirimizden soğuduk Cocuğum yok, boşanıp yoluma bakmak istiyorum zararın neresinden donsem kardır diyorum. Anlaşmalı boşanalım dediğimde oturup konuşmaya bile tenezzul etmiyor ve ben neye nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum bana boşanma konusunda neler yapacağımı anlatıp yol gosterir misiniz, benimle aynı durumda olanlardan destek bekliyorum.
Not: 1 senedir evliliği kurtarmaya calıştım olmuyor