Hanımlar merhaba,

başlıktan da anlaşılabileceği gibi derdim ust komşum. Ozellikle son 2 aydır sesleri hic kesilmiyor bıktım artık. Her gun akşam 7den sonra vileda yapıp supurge acıyorlar. Gun icinde en az 10 kere eşya cekme sesi geliyor.

yetmiyor gibi bir de 4 yaşlarında bir kızları var ki aman Allahım kız normal bi şekilde yurumuyor sanki, hatta yurumuyor. Devamlı gum gum gum koşturuyor ayaklarını vura vura. Gece 12.30 da bile yani. Sonra ailesinin bağırış cağırış sesleri..

Bir kere eşim guzellikle konuştu, kusura bakmayın bebeği sutten kesiyoruz ondan biraz ses dediler bir de yalqn yani. Ben bebek sesi duymuyorum ki, duyduğum sesleri ayırt edebiliyorum

şimdi ben de yaza doğum yapacağim icin tekrar tekrar konuşmak, yuz goz olmak iyi olur mu bilmiyorum. Hani halden anlayım istiyorum pandemi donemi vs cocuklar eve kapandı ama şoyle ki biz lojmanda yaşıyoruz bir suru cocuk var burada rahat rahat annesi cıkarabilir sosyalleşebilir ortam rahat geniş. Hamileyim baş ağrılarım oluyo bi de her gun her gun olunca dayanamıyorum. Cekiniyorum da ama. Sizce cıkıp konuşmak gerekli mi? Hic boyle muhabbetlere gitmedim bilmedigim icin soruyorum