Merhaba arkadaşlar,bu ara cok konu acar oldum biliyorum.Direkt konuya geceyim:
Anlaşmalı boşananlara ozeniyorum.Esim surekli kavga etmemize rağmen guya cocuk icin boşanmayı reddediyor.Sadece kavga da değil cok nedenim var boşanmak icin.Anlasmali olsun diye cok ısrar ettim sure verdim duşuk nafaka yazdım ne yaptıysam kabul etmedi,şimdi de dilekceler aşamasında bana duşman oldu,beni duşman goruyormuş cunku artık.oysaki uyarmıştım cekişmeli dava sureci yıpratıcı olur her şeyi ortaya sermek hoş olmayacak diye.
Ben istiyordum ki cocuk icin cok ozel gunlerde bir araya gelelim.Hatta ayda bir gun anne-baba-cocuk gunu yapalım dışarıda bir yemek filan yiyelim vakit gecirelim beraber.Hatta ona liste yapmıştım, mahkemenin kısıtlı baba cocuk iletişim duzenini bayağı esnetmistim.Her yıl okulum ilk ve son gunlerinde,resmi bayramlarda,doğum gunlerinde bulunabileceğini ve iki haftada bir yerine her hafta sonu gorebileceğini yazmıştım.Cocuga aşırı duşkun olmasına rağmen benden gelecek hicbir teklifi istemediğini , mahkeme kararına uyacağını yazmış anneme.Bu arada benimle iletişimi kopardı,cocukla ilgili anneme yazacakmis sadece..Annem 1.5 yıl sonra kendi evine tasnacak ayri şehirlerde olacağız nereye kadar ona yazacak ki..Peki dedim ne diyeyim,oğlum icin artık iki kat uzuluyorum,2.5 yaşında oğlum hic bilmeyecek anneli babalı nasıl olunur.
Cekişmeli isteyen kendisiydi surec bu bir suru iftirayi atan oydu ben hep olani yazdım halbuki..
Acaba zamanla daha mı kotu olunuyor ? Bu surecte neler yaşadınız hanımlar dertleşmek istedim.Herkese,ozellikle de anneme mutlu rolu yapıyorum barışalım diye konuşmalara yine başlayacak diye ama aslında cok mutsuzum..