Merhaba sizden yardım istıyorum.benim 2 senelik duzenli bir ilişkim var.ilişkimin 5-6.aylarında erkek arkadaşımın annesi ile dışarda oturduk benimle tanışmak icin ısrar kıyamet neyse tanıştık konuştuk .herşey normaldı ama erkek arkadasım aglama duzeyindeydı ne oldu die sorudgumda sacımla ilgili ileri geri olmaz demiş ilerde begenmezsin ailemize akrabalarımaza ne deriz tarzıyla konuşmuş ..erkek arkadasımda siz ne derseniz diyin ben onunla gelecek kurucam diyerek kavga etmei (bu arada benim saclarım cok cok cok acık erkek kelligi gibi).erkek arkadasım hicbir zman sorun etmedi..o gunden sonra ailesi beni ne aradı ne sordu uzerınden 1.5 sene gecti ama surekli beni kabul etsınler die ben gorsunler die kendimi hatrlatmak istedim ..anneler gunu dogum gunu vs.surekli annen napıyor nasıl tarzında .icimde resmen yara oldu ama bu arada erkek arkadaşım benim ailemle goruşuyordu annemle ..erkek arkadasım askere gidicegi gun git ailene sor istemiyorlarsa zorlamayalım dedim oda sormus ole bişey yok o biizm canımız demişler yemege davet etmişler..bende bu zmana kadar nerdeydiler dedim ..annesi bana biz seninle hep tanışmak istedik oglum izin vermedi dedi .dedim o zman en son yemege cagırıdgınızda neden izin verdi dedim.. vallah billah dedi .. erkek aradaşıma ya sen iyi bir yalancısın yada annen cok iyi bir oyuncu dedim ..kim iki yuzlu ..sizce ne duşunmeliyım kafayımyıcem