Merhaba herkese, tasiniyorum kendime en sonunda kucuk bir ev buldum ama tabiki yalniz kadinlarin sorunlari burda ortaya cikmaya basladi.. Yasadigim yerde yalnizim anne baba kardes yardima gelemez yani her seyi tek basina yapcam. Tasincagim ev kismeden mobilyali ama eksikler var ben de soyle bir plan yaptim;
ikeaya yakin bir yerden araba kiraladim (caddy), ikeadan da eksiklerimi online satin aldim. Yani kiraladigim arabayi alip ikeaya gitcem aldiklarimi arabaya yuklicem (agir olabilcek sadece kucuk bir masa var), sonra aldiklarimi yeni eve getirip koycam. O is bitince de eski kaldigim eve gidip ordaki esylari yine arabaya yukleyip (mobilya yok kiyafet, kitap vesaire) yeni eve goturcem. Sonra da arabayi kiraladigim yere geri goturcem. Korkularim su ki (cok korkuyorum gercekten):
-Uzun suredir araba kullanmadim, ya araba kullanmayi unutmussam? (oncesinde uzun yillar tecrubem var sehirlerarasi da surdum
-Ikeadan aldigim masayi ya tasiyamayip arabaya koyamazsam, hadi orda calisanlar yardim etti diyelim, kendi evime cikaramazsam?
-Arabayla kaza yapip olursem

-Arkadasim var bir kac tane ama biri benim sirtim agriyor sorunlu falan dedi o yuzden kimseye minnet etmeden kendim yapmak istiyorum
Basarabilir miyim bunlari kendi basima... bilmiyorum...
Iste yalniz kadin olmak cok zor!