Hanımlar benim 2 cocuk annesi bir gorumcem var.. Ama gel gelelim sanki hic anne değilmiş gibi ergen takılıyor. Bi kac ay once cocuklar sıkılıyor dedik aradım cağırdım yedik ictik bide ustune bizde kaldı. Eşim onun kucuk kızına şaka yapıyordu takıldı biraz ki dayısı yani. (Eşimin telefonu almisti ver oynama o benim falan diyordu) Sinirlendirdi cocuğu biraz ben dedim bak senin kardeşin takıntılı biri uğraşma alınır o anlamiyor şakadan dedim. Sacmalama bunda ne var alınır mı insan dedi Eşim. Ki kendiside onlara bakıp guluyordu birsey demiyordu. Neyse o evine gidince kokusu cıktı; esimi heryerden silmiş..

benimde yenilerde sosyal hesabım donuktu actm ekledim olmayanları bu gorumcemde yoktu onuda dedim simdi actı beni eklemedi der diye ekledim baktım benide kabul etmemiş. Yahu yuzume karşı birseyin yok hersey yolundaymış gibi konuşup ne insanin arkasndan is ceviriyorsun. Sinirlendim bende sildim. Esime de soylemeyeceğim bu olanlari. Cunku ne olursa olsun o kardesi ne yaparsa yapsin benim iyi duşunmemi istiyor ve karşılık vermemi istemiyor. Yahu enerjimi emiyor bu kadin olmasin cok daha iyi ıstemiyorum ya.... Ben birini sevmiyorsam oturup onunla guzelce muhabbet edip keyifle elinden birsey yiyemem yuzune karşı 10.numara arkandan donme dolap ceviriyor.. Ne bicim insan bunlar ben nereye duştum ya.