Herkese merhaba. Ben burada biraz sık konu acmaya başladım farkındayım ama konuşmasam patlayacağım.
Daha erken belki ama ben anne olmayı beceremiyor muyum acaba diye duşunuyorum. Coğu şeyi bilmiyorum. Sevgilim benim aksime cok fazla şey biliyor. Hamile olan o sanki. Hamilelikte yapılması gereken testleri hep o soyluyor mesela. Şoyle yat boyle kalk. Bunu da yesene bu cok yararlıymış. Sağolsun her akşam bir saat klasik muzik dinliyoruz. Beyni daha iyi gelişirmiş. Ben ki yılların rock'n rollcusuyum zırt pırt 40.senfoni mevsimler koncerto falan bir yere kadar. Bebek beslenmesi araştırıyor. Daha doğmadı bile. O istiyor diye yogaya başladık ben yogadan nefret ederim. Yani hamile temalı romantik komediler gibi geliyor ama ben hic hoşlanmıyorum. Ama kıramıyorum da cunku icten ice bebeğe karşı kendi ilgisizliğimin vicdan azabını cekiyorum Bebek odası icin planlar yapıyor. O bebekle konuşuyor ustelik bebeğe adıyla sesleniyor. Ben konuşamıyorum cok tuhaf geliyor deli gibi gobeğimle mi konuşayım diyorum kendi kendime. Ben de seviyorum onu işte 3 cm bebek ne kadar sevilebilirse o kadar seviyorum ama... Ne bileyim işte... Bahsetmem gerekirse şişko diye bahsediyorum bebekten. Şu an bebek benim icin sevimli bir karikatur karakteri gibi. Adı da şişko işte. Doktor kontrolunde benim aklıma hicbir şey gelmiyor mesela. Doktor iyi olduğunu soyluyor ben ha tamam o zaman deyip kalkıyorum. Adam doktora bin tane şey soruyor. Ben de yanımda yabancı dilde konuşuluyor gibi dinliyorum. Sorumsuz muyum ben? Neden onun gibi olamıyorum? Bazen cok kızıyorum ona icimden ve dışa yansıtmak geliyor. "Ben senin cocuğun değilim bana ne yiyeceğimi soyleme. Ceşitli egzersizler icin zorlama." diye kızmak istiyorum ama sonra da suclu hissediyorum. Kıskanma senin yapman gerekeni o yapıyor işte ne kadar nankorsun diyorum. Ben bu bebeği onun kadar sevmiyor muyum, hak etmiyor muyum? Hic beceremeyecek miyim? Ve bazen de bebeği beni sevdiğinden daha mı cok seviyor? Beni artık sevgilisi olarak değil sadece bebeğinin annesi olarak mı goruyor? Ve bebek doğunca artık iki sevgili değil sadece anne baba mı olacağız? Cokca bocalıyorum arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkur ederim.