Herkese merhaba.
Sevgilimle uzun sureli bir ilişkim var. Farklı şehirlerdeyiz ve uzun suredir virusten dolayı yuzyuze goruşemedik. Kendisi yakın zamanda evlilik istiyor ama ben henuz evliliğe kendimi hazır hissetmediğim icin beklemek istediğimi soyluyorum. Konuyu acma sebebim ise şu: bir suredir her konuşmanın sonu cinselliğe geliyor. Cinselliği tabu olarak gormuyorum, evlilik oncesinde yaşanmasına ve konuşulmasına da kişinin kendi tercihi olarak bakıyorum, ben tercih etmek istemem. İlk ilişkim olduğu icin ben mi bu sevgililik olaylarını bilmeyip yanlış değerlendiriyorum yoksa haklı mıyım oğrenmek isterim.
Her gun mutlaka biraz sohbet ettikten sonra konu sarılmak istiyorum, opmek istiyorum cumlelerinden sonra cinsel icerikli şeylere geliyor. Rahatsız olduğumu soyleyince de yaşımız genc, bunu istemek cok normal, sen de hemen kızıyorsun, sıkıldım artık diyor. Daha ilişkinin ilk zamanlarında bile bu tarz konuları ima ederdi şaka yoluyla. Ben kendi goruşumu soyler, konuşmak istemediğimi soylerdim o da ozur dilerim der konuyu değiştirirdi. Şimdi ben rahatsız olunca o da sinirlenip sonradan ozur dilerim diyor ama bir şey değişmiyor. Şimdi ise her akşam aynı konu, tartışıyoruz iki saat sonra konuştuğumuzda yine aynı imalar. Onu cok seviyorum ama ben de değerliyim. Bu şekilde bana anlayış gostermeyince kendimi değersiz hissediyorum.
Bunu ona soylerken onu kırdığımı duşunerek benim de arzuladığımı, istediğimi ama surekli konunun buraya gelmesinden rahatsız olduğumu bunları konusmak istemediğimi, onu cok sevdiğimi ama bu şekilde soylediğime saygı duymayıp aynı konunun acılmasından dolayı kendimi cok değersiz hissettiğimi dile getirdim. Bu kez de ben seni cok seviyorum, bunu nasıl gormuyorsun, seninle evlenmek istiyorum, asıl sen beni kırıyorsun diyor.
Hatalı olan ben miyim? Her sevgililikte surekli bunlar konuşulur mu? Her sevgili bunları konuşur, biz senle cok konuşuyoruz o yuzden konu illaki buraya da geliyor diyor. Ya siz sevgilinizle gunde birkac saat konuşunca her gun konu bu noktaya geliyor mu? Onu cok seviyorum, eğer hatalı değilsem ona kendimi nasıl doğru şekilde ifade edebilirim?