Oncelikle 26 yaşındayım ve dun bir erkek arkadaşımın yanına yakın bir şehire gittim. Orası da memleketimiz. Arkadaşlarım da var orada. Annemler de şu an anneannemlerin yanında başka bir şehirde. Anneme de doğal olarak soylemedim. Kız arkadaşımın yanına gidiyorum doğum gunu icin dedim.
Gittiğimde de cok uykusuzdum akşama doğru uyumuşum 3-4 saat. O arada annem arkadaşlarımı aramış ulaşamıyorum diye. Onların da haberi vardı ama yanlarında olmadığım icin birazcık ortalık karışmış. Bir uyandım annem kac kere aramış ben de acıkladım bir şeyler soyledim , uykusuzdum uyanamadım vs.
bayağı tartıştık tabi.
Evet benim de hatam var telefonu duymadım dikkat etmedim ama anlamadığım nokta şu.
Surekli her gun dışarıda takılan biri değilim, aileme saygısız davranan biri değilim. Sadece arada bir boyle goruştuğum insanlar oluyor.
Olayın uzerine annemin yaptığı şey bana trip atmak. Bugun defalarca aradım acmadı konuşmak istemiyorum istersen hayatından cıkarım vs vs. Bildiğiniz 55 yaşında kadın cocuk gibi trip atıyor bana. Butun sinirlerim bozuluyor bu sadece şu an olan bir durum değil her zaman olan şey . Hala uzerimde baskı olduğunu hissediyorum. Ben yanlış bir şey yaptığımı duşunmuyorum. Ve artık bunlara katlanacak yaşta değilim. Kendimi de cevremi de biliyorum. Sacma sapan şeylerle uğraşıyorum.
madem evlat olarak beni merak etti, iyi olduğumu oğrendikten sonra neden hala ısrar ediyor. Ustune bir de Allah da sana senin gibi bir kız verir inşallah diyor.
Bunu dedirtecek bir şey yapmıyorum. Universiteyi bile neredeyse kendim okudum calışarak. Saygısızlık yapmıyorum, tek soylediğim anne aferin ortalığı ayağa kaldırmışsın, uyumuş olamaz mıyım vs oldu.
Konuşmasam ben kotu evlat olurum konuşsam bin kere yalvarıp ozur dilemem gerekir. Ama sıkıldım artık ben yanlış bir şey yapmadım sonuc olarak. Ozur dilemek de istemiyorum. Ozur dilemesem de dunyanın sonu gelmiş gibi ağlar durur
Ve şu yaşımda şunlarla uğraştığım icin ayrıca sinir krizi geciriyorum. Size soruyorum Allah aşkına ben mi anormalim. Ben mi kotuyum
Ayrıca arkadaşımı aradığında da napıyosun kızım nerelerdesin demiş. Yani ağzından laf almaya calışmış. Bana guvendiğini soyluyor her zaman. Bana guvenen ve beni merak eden insan laf almaya calışmak yerine kızım x yanında mı ulaşamıyorum demez miydi direkt olarak