Selam hanımlar ;
Bilenler bilir eski konularımdan bacağıma kalem sokmus şiddet uygulamıstı herkes sen 3 gune geri gidersin demişti .Haklı cıktınız 3 gune geri gittim ama bu sefer pılımı pırtımı toplamaya

Cumartesi gunu işten cıktım 3 gibi benim sokağa cıkma yasağım yok eve gittim anahtarı soktum evde kapıyı caldım actı elımde kolıleri gorunce şok oldu bunlar ne dedi neye benziyor koli dedim eşyalarımı toplamaya geldim dedim ::::

)) teyyyyyyyy . . . . geri gitti yattı umursamadı bende gıcıklıga yattıgı odadan basladım kalktı bi uyutmadın diye ustunu değiştirirken kamerayı actım onun yuzunu cekip odadan cıkar cıkmaz bulundurdugu uyusturucu maddeleri videonun devamına cektim. Avukatım ; burcu eğer kayıt alırsan cok işimize yarar demişti başardım

)))) teyyyyyyy .... Cocuğu alcam senden dedi eskiden ağlar sızlardım yargı yolun acık istediğin davayı ac dedim

Cıktı evden gitti sadece kıyafetlerımı alıp cıkcam sanmış ben ise evde bir tane cay kaşığımı bırakmadım ceyizimi halılarımı herşeyimi aldım araba geldi yukledi cocuklar goturdum . Dun pazar gunu annesi beni arıyo biz seni gelcek diye beklıyoduk kafa dinlemeye gittin sanıyoduk baban senle konusmak ıstıyo gel kızım dedi. Valla gelemem konuscak oldugunuz kişi ben değilim alın oğlunuzu karşınıza ne konusmak istiyosanız sabaha kadar konuşun dedim . EGOLU KİBİRLİ eski eşim ise mesaj atmıs dun gece eve gel o cocuk rezil olcak yazmış . Bende ne guzel dunya gel diyince gel git diyince git seni istemiyorum bana mesaj atma bitti bu iş dedim . Oğlum etute başlattım sabah bıraktım kendimde işe geldim . Şimdilik annemın yanımdayım mayıs haziran gibi evimi tutup oglumla o hayal ettiğim minik şık dunyayı kurucam . Bu surecte yanımda oldugunuz icin beni cesaretlendirdiğiniz icin cok teşekkur ederim hanımlar .. İyiki varsınız .. Saolun..