Kızlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak; oncelikle cok kısa bir şekilde sorumun nedenini acıklayayım, kardeş gibi birbirimizi sevdiğimiz kuzenim askeri personel eşi de cocukluk arkadaşım cok samimiyiz. Birbirimize pandemiden once sık sık gidip gelir cokta guzel vakit gecirirdik. Benim bebeğim olduktan sonra aramızda da mesafe cok olunca ve bizde de araba olmayınca biz gidemedik fakat ben hep kendilerini ağırladım. Daha sonra da kuzenimin eşi hamile kaldı, bebekleri oldu cok şukur ama yalnızca bir kez hastanede gorebildik. Cunku pandemiyle beraber lojmana misafir girişinin yasak olduğunu soylediler.

Bu arada yanlış anlaşılmasın biz pandemide evden hic cıkmadık, bebeğim olduğu icin daha fazla endişe ediyorum. Cağırılmadan yakın olduğumuz kişilerin evine bile giden bir cift değiliz zaten kızım 8 de uyuyor gittiğimiz yerde de cok oturmayız.

Gecenlerde yasak olduğunu soyledikleri bir donemde misafir ağırladıklarını gordum sosyal medyada aa kalktı mı hadi gozunuz aydın dediğimde onu gizli soktuk iceri gibi bir şey soylediler. Bana pek inandırıcı gelmedi.

Lojmanda yaşayan kızlar pandemi suresinde gercekten boyle bir yasak oldu mu? Gercekten merak ettim oğrenmek istedim