Selam arkadaşlar, spamı bırakmam sebebiyle uzun zamandır planını yaptığım ozgun projemi hayata gecirkem istiyorum. Sizlerin de iyi kotu fikirlerini almak istedim.
Ben Basketbol oynuyorum ve basketbolla ilgili bi kanal acmak istiyorum. Videolar "Nasıl Yapılır" tarzında tanıtım videoları olacak.
Cok araştırdım bu yapmak istediğim kanalı Turkiye'de daha once yapan hic kimse olmamış eğer yapabilirsem ve guzel videolar cekebilirsem bir ilk olacağım inşallah.
-Kanal iceriği turkce olacak ama aynı zamanda ingilizce olacak (Crossover nasıl yapılır? / How to crossover?) Şeklince başlıklar olacak.
-Videolarda konuşma gerekmediği surece konuşma olmayacak.
-İntro girecek - 10-11 saniye kendimin olduğu mix yapıp onu koyacam sonra gerekli bulduğum videolarda konuşma yapacam kamera karşısında - Videoda yapacağım hareketi ekrana yazacam - Hareketi yapıcam ve 1hareketi 3farklı kamera acısıyla cekecem (hem sure uzaması icin hemn anlaşıması icin) - Outro ile bitiş yapıcam.
-Ortalama videolar 3-5 dk arasında olacağınu umuyorum.
-Arada basketbolla ilgili komik videolar cekicem, failler vs. 1vs1 macları yapıp onları da koymayı duşunuyorum, ama daha cok "nasıl yapılır?" konulu bi kanal amaclıyorum.
-Hem bilgilendirme ("Nasıl yapılır") hemde eğlenceli şeylerin olacağı bi kanal amaclıyorum.
-Videoları Go Pro ile cekmeyi duşunuyorum ve ek olarak da telefonumun kamerasını kullanıcam. (Galaxy Note 2).
İlham aldığım yabancıların videoları:
(Yaşım gereği basketbol bilgilerime cok guvenmediğim icin video esnasında anlatmayı pek uygun gormuyorum)
(İlerleyen zamanlarda bu tarz ilginc calışmalarda yapmayı duşunuyorum.)
Her turlu değerli yorumunuzu bekliyorum, ilginc fikirlere acığım yapabileceğim şeyler olduğu surece yapmaya hazırım, yorumlarınız icin şimdiden cok teşekkurler.
NOT:Turkiyede hic bu şekilde bi kanal yapan olmaması beni bu işi yapmaya surukledi acıkcası, spor kanalları yapan cok var ama genelde fitness uzerine.
Basketbol kanalı
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●0 Görüntüleme