Merhaba herkese,
Olaylar abimin nişanlanacağını bir akrabamızdan oğrenmem ile başladı. Kendisi ben sanki yabancıymış uzaktan akrabaymışım gibi nişan yapacağını soyleme gereği bile duymadı bana. Nişana katılmamış oldum.
Sonrasında nişanlısı ile gelip duğunden bahsettiler davetiyeyi gosterdiler falan. Kız meyve tabaklarını taşımama yardım bile etmedi.
Nişana cağrılmadığım icin kızın kına gecesine de gitmedim. Duğune de zoraki gittim annem babam uzulmesin diye. Cok ortalarda gorunmedim genelde oturdum.
Sonra kucuk erkek kardeşimin nişanı oldu ve gecen ay duğunu oldu. Abim ve karısı nişana gelmediler. Duğun gunu kız evinde toplanıldı ona da gelmediler. Duğunde de soğuk mesafeli durdular. Duğun sonrası ailemin evinde toplandık ne selam verdiler ne bir sohbet. Uzak durdular. Hepimiz gerildik bi sorun cıkmasın diye halbuki guzel sohbet etmemiz gerekirdi diken ustunde oturduk.
Şimdi karısı hamileymiş onu da kucuk erkek kardeşimden oğrendim abim kendisi zahmet edip aramamış bile beni. Ben anlamıyorum bu olaylar neden bu aşamaya geldi ne yapılmalı sizce?
Not:Abimle bir sorunum yoktu oncesinde