Boşanma kararı almak cok mu zor? Evliliğin hangi noktasında boşanılmalı? Sorunsuz evlilik yok mu?
Kafamda bu sorular var. Yaklaşık 6 yıllık sevgililikten sonra evlendik. 3.5 yıldır evliyiz. Cocuk yok. 1 yıl daha duşunmuyoruz. Sonra istiyoruz. Ben 31 eşim 36 yaşında. Sevgili olduğumu zamanlar buyuk tartışmalarımız olurdu. Bile bile lades dedim cunku aşktan gozum kordu. Yaşım bana gore kucuktu. Onsuz nefes alamıyordum. Evlendim kaynana sorunları başladı. Terapistle zar zor oturttuk birşeyleri. Şimdi herşey benim istediğim gibi. Kaynana ağzını acamıyor eşim istediklerimi buyuk olcude yapıyor. Dışarıdan harika. Ama hala bazen cok buyuk kavgalarımız oluyor aşırı şiddetli. Bu noktada ikimiz de sinirlerimize hakim olamıyoruz. Evdeki herşey yere iniyor vs.. ama diğer zamanlarda buyuk olcude guzel. Beraber eğleniyoruz. Ama tabi ben cabalarsam. Yeni yeni anlıyorum sorumluluk alabilen biri olmadığını. Plan yapmaz. Bi evin sorumluluğunu alamaz. Para hesabı yapamaz . Elinden hic bir iş gelmez. Yavaş yavaş hep ben oğrettim ona. Ozguveninin yerine gelmesini ufak tefek ev ya da tamir işlerini yapmasını. Onu cesaretlendirdim takdir ettim vs ama anca 0 dı yuzde 10 oldu. Yani hala cok eksik. Ben de dort dortluk değilim tabi... bana surpriz yapmaz plan yapmaz. Hadi gel film izleyelim bile demez. Ama herşeyi ben yaparsam planı programı buyuk olcude uyum sağlar. Ailesini artık karıştırmaz onlar da susuyor gerci. Parasını getirir direk bana verir ben ayarlarım herşeyi. Artısı eksisi ile herşey boyle. Ama ben de aşk tukendi sanki. Bazen sevdiğimi hissediyorum o da bazen. Bazen o kadar bıkmış yorulmuş hissediyorum ki. Aşk zaten kalmadı. Hic bişey hissetmiyorum. Cinsellik uzun zamandır 2 haftada bir olacak şekildeydi işi yoğundu. Şimdi işleri hafifledi. 3 gune bir felan olmaya başladı. İstediği zaman kırmıyorum ki sorun ben de olmasın. Ama coğu zaman icimden gelmiyor. Sadece kırmamak icin. Ya da kapatıp gozumu kendi aldığım zevke bakıyorum. Şevk şehvet yok. Bu noktada da suc bende olabilir. Hic zaman cok istekli biri olmadım. Ona caktırmıyorum rol yapıyorum. Ama icimden hemen bitse keşke diyorum. Hayatım boyunca orgazm olmamış olabilirim. Ben kendim isteksiz olabilirim yani. Durum boyle...
Bunlar icin boşanılır mı bilmiyorum. Boşanamıyorum. Bunlar icin boşanılmaz gbi geliyor. Arkadaşlarım her evlilikte bu sorunlar olur diyor. Sen onu seviyorsun boşanırsan pişman olursun diyor. Doğru soyluyorlar. Pişman olabilirim. Başka bir erkekle olsam sonra, onda da başka sorunlar cıkacak. Ve belki o daha beter cıkacak.
siz me duşunuyorsunuz bana bir Akıl verin lutfen