Merhaba hanımlar bugun pizza sipariş ettim telefonla.Pizzacı siparişimi aldı tmm ben getiricem dedi,bi yarim saat sonra geldi kapıyı actım cocuklarda vardı iki oğlum kucukler henuz,ama adam bir tuhaf geldi bana, hani boyle hissedersnz ya.Ozellikle yuzune bakmadım,kapıyı da boyle cok az aralıklı tuttum ama elim kapıda ayrıca adam iyice kapının dibine girdi ben aralığı azalttım, sonra temassız cekin dedim kartı verdim, sonra adam hani eşik olurya ordan boyle post cihazını elinde tutarak sanki iceriye girecek gibi geldi ben o an cok korktum ama belli etmedim,elimi sıkıca kapıda tuttum ki oyle bir şey yaparsa hemen kapatym kapıyı,adam sanki anladı tepkimi post cihazı ceksin diye yaptım dedi,anladım dedim ciddi şekilde ama mesafe onemli hastalık var dedim.Normalde panik değilim korkak biri filanda değilim ama bu olay etkiledi beni, adamın bakışları filan hani boyle uzerinizde hissedersnz ya pis bir şeyleri,bakmadan bile hissedersiniz oyle oldum,oğleden beri atamadm ustumden,ben mi yanlış anladım acaba diyorum,yanı aklıma geldiği an bile o anki korkumu hissedyrm.