Merhabalar,
Biraz uzun olacak kusuruma bakmayın.
Uzun suredir internet uzerinden kiralık ev arayışı icindeydim. En sonunda fotoğraflarını cok beğendiğim bir ev buldum ve evi gormek uzere emlakcıyı aradık.
Emlakcı kiralık evin kendisinin dolu olduğunu, ama binadaki birebir aynı ornek daire bulunduğunu soyledi. En azından ev ile ilgili fikrimiz oluşur diye gittik gorduk. Beğendik ve detayları konuşmak istedik. Ucret vesaire hepsinde tamamdık, ben dedim ki tabi evin kendisini gormeden emin olamayız her şey tamam son olarak evi gorup sozleşme aşamasına oyle geceriz dedim.
Mevcut kiracıların pandemiden dolayı ziyaretci almak istemediklerini ama bir hafta sonra evi boşalttıkları zaman gorebileceğimizi soyledi. Tamam dedik.
Ama ekleyeceğim bir şey var, bu binada oturan biri cephesinden oturu bu kiralık daireye gecmek isteğini bildirdi oncelikle onlardan kesin donuş bekliyorum sabah size haber veririm dedi. Ama %90 onlar olumsuz doner dedi. Haber verdiğimde de bir miktar kapora verirsiniz ev boşalınca gorursunuz sonra sozleşme yaparız , beğenmezseniz de kaporanız yanmaz dedi.
Ertesi gun oldu dedi ki kapora verdiler ama evi gormeden sozleşme yapmayız dediler onlar da evin boşalmasını bekliyorlar, durum değişirse haber veririm dedi.
Aynı gun internet sitesindeki ilanın fiyatını biraz duşurmuş ve eşime bildirim geldi favori ilanınızın fiyatı duştu diye.
Sonucta emlakcılar fiyat duşurup talipleri arttırmak isterler buradaki emlakcı bizi mi kekliyor anlam veremedik sabahtan beri duşunuyorum. Evi de gercekten beğenmiştim anlamıyorum sizce bizi mi beğenmedi emlakcı ?