Arkadaşlar, 7 yıldır hem yakın arkadaşım hem sevgilim olan kişi ile ayrıldık. Sebebi ise benim son zamanlardaki soğukluğumdu hem iş stresi hemde ailesinden veya cevresinden beni gizlemeye calışmasıydı.Evet kız arkadaşı var diye biliyolar(herhalde) ama benim olduğumu soylemiyordu.

annesi ile calıştığım yere geldiler bir işleri vardı.Kadın daha oncesinde beni biliyordu ama hic gormemişti.O gun gordu ayak ustu konuştuk ama annesine liseden bir arkadaşım demiş adımı soylememiş

kız kardeşide aynı şekilde gelmişti ki kız kardeşiyle 2-3 sene once aramız baya iyiydi.Yanıma bile uğramadan gitti kız.

butun bunlar canımı aşırı sıktı.Yok sayılmak beni aşırı uzuyordu bende ister istemez eskisi gibi guler yuzlu onu cok seven insan değildim.

buluştuk yine aynıydim ve bi anda gidiyorum ben dedi hayır gitmiceksin dedim gidicem dedi sakindi o.Gozlerim doldu git dedim ve arkasına bile bakmadan gitti.Sonra bir mesaj “ayrılıyorum senden.Ben sana aşık değilim sevgide bitti seninde oyle.” Yazdı ve her yerden engelledi ona ulaşmak istesem hicbir yer yok.

şimdi size geri doner mi vsvs demiyorum.Cunku donmesini beklemek isteyemecek kadar yorgunum,kırgınım.Ben size bu insanı nasıl unutucam? Napmalıyım ki unuturum..Bana akıl verin lutfen..