Arkadaşlar merhaba. Buraya derdimi yazmak sizlerden tavsiye veya ic rahatlatan şeyler duymak cok guzel cok teşekkur ederim. Lutfen kırıcı şeyler yazmayın cok musaitim depresyona girmeye. Ben biraz hatta baya takıntılı biriyim elimde olan bişey değil. Daha onceleride konu actım insan ilişkilerindeki sıkıntılarımdan bahsettim. Benim uzun suren ilişkim var ben 22 o 23 yaşında başlangıcımız buyuluydu imkansızı başarmıştık beni cok seviyodu hala daha oyle tabi sevgisinden şuphem yok fakat kavgalı bi donemden gectik ikimizdede hatalar vardı onarılmayacak şeyler değildi. Sancılı surecten sonra bir hafta falan tamam dedim herşey cok guzel ama yine iki uc gundur icimde bi his oluştu. Eski heyecan kalmadımı sıkıldımı tamam seviyo goruyorum ama o ilk buyu gittimi eşyalardan bile cok cabuk sıkılır iki uc yakın arkadaşı dışında arkadaşlarından sıkılır benden sıkıldımı o surecte acaba veya pandemi yuzunden monotonlaştık heyecan arıyomu gibi sorular beynimi kemirmeye başladı atıyorum aşkımmm yazacağına aşkım yazdıysa bile diyorumki ne oldu. siz şimdi haklı olarak ne bekliyosun sıkma onu diyeceksiniz zaten sıkmuyorum ona belli etmiyorum. Sizden istediğim ilişkilerdeki iniş cıkışlarla ilgili bilgiler. Uzun sureli gayet guzel anlaşırken birden anlaşmamaya başlayıp tekrar duzeltmek normalmi ne yapmalıyım monotonluk sıkarmı gibi oneriler