Selam ytpara.com uyeleri,

Az cok beni taniyorsunuzdur yazilarimi ve onelerimde hep ozgun bir video hazirlamanizi tafsiye etmisimdir... zahmetli ama sizin iyiliginiz icin bunu tafsiye ediyorum.

Pek cok ozel mesaj aldim Videolarin birtanesini ornek suna bilirmisin diye. Tabi birini ornek sunsam diger tumunu gorecek ama benim icin sorun degil, videolar bana ait oldugu icin korkum yok

Benim amacim sizlere ornek olmaktir! Lafi fazla uzatmiyacagim ve kendim hazirlamis oldugum videolari sizinle paylasacagim.

Bana destek olmak istiyorsaniz Videolari begenmeniz ve Abone olmaniz yeterlidir eger videolarimi gercekten begendiyseniz Videolarimi Facebook sayfanizda paylasa bilirsiniz.

YouTube Hesabim: Tek kanal calisiyorum Pinli onaylidir.

Videolari Camtasia programi ile hazirliyorum. Video ozgun hazirlama dersi vere bilirim iletisim icin bana [email protected] dan mail yaza bilirsiniz veya sercank91 skype adresimden beni ekliye bilirsiniz.

Videolarim sadece size ornek olmak icin sunuyorum hic bir sekilde kopyalanamaz! Aksi taktirde bu iyi niyetimi kullanip arkamdan para kazanmak isteyenlere maalesef sikayet etmek zorunda kalacagim.

Bilmek istediginiz herhangi bir soru varsa konun altina veya ozelden yaza bilirsiniz.

@[email protected] arkadas telif yersin, videolarini paylasma dedi, beni dusundugu icin ilk once cok tesekkur ederim! Ben buna ragmen sizin iyiliginizi isteyerek yinede videolarimdan paylasim yapacagim.

Para aktif etmedigim iki Videolarim:

1.)Carpması - Nazar Boncuğu Deccalin Gozudur! Onu Takan Cinlerle anlaşma yapmıştır!
((Bu Videoyu hit kazanmak icin yaptim 2 dakikalik bir bilgi sunmakta hem bu video'yu ben cekmedigim icin para kazanma hakkim yok lisans hakkim yok))
1.)

2.) [HD] Kuran'i Kerim 20 Taha Suresi Turkce Meal + Fon Muzik
(Ses bana ait olmadigi icin para aktif etmedim hakkim yok hem yasak olurdu...)
2.)

NOT: Ozgun Video'da kazanciniz cok fazla olacaktir!