Herkese selamlar. Kadınlar Klubunu uzun zamandır takip ediyorum hep okuyup feyz alırdım ama konu acmak bana da nasip oldu

Hikayemi kısaca ozetleyip surec daha cok taze olduğu icin onerilerinizi istiyorum hanımlar .. Eşimle 4,5 yıldır evliyiz 2.5 yaşında bir kızım var zaten bu evliliğin tek iyi yanı da o oldu benim icin . Eşimle cok farklı kulturlerde yetişmiş iki insanız gelenek gorenek hayata bakış acısı zihniyet hersey bambaşka neden evlendiniz diye soracak olursanız da ikimiz de oğretmeniz gormuş gecirmiş insanlarız hep olur dedim orta yolu buluruz anlaşırız cok seviyoruz dedim ama olmadı başlarda beni kıyafet giyim kuşam erkek arkadaşlarımla olan samimiyetim konusunda cok darladı nişanlılık ve flort donemi hep bu tur kavgalarla gecti ama salak ben bırakamadım hem de ozgur yetişmiş bir insanken. Neyse evlendik ama sorunlar hic bitmedi eşim siddete meyilli bir insan Tokat attı ustume yurudu ordan oraya aldı savurdu karşılık vermeye calıştım ama benle onun gucu asla bir olmadı kac kez bilirim ağlaya ağlaya okula gittiğimi .cok uzatmadan en sonki olaya geceyim olay gunu aileme gitti sabahtan bir konuda konuşmuşlar tatmin olmamış geldi evde bana soruyor hayır o oyle değil dedim ama cok paranoyak bir yapısı olduğu icin ısrarla sordu hayır dedikce en son bağırdım anla diye bana kufur ede ede odaya gitti evden cıktım o hısımla telefonla aradım kavga etmeye başladık kırmış dokmuş elindeki herseyi komşumuz beni olduruyor sanmış eve gittim akşam cocuğu alıp ne hakla gelirsin diye delirdi ses cıkarmadım ustume geldi nerde kalacaktım dedim o an cinnet gecirdi ustunu basını yırttı seslere komşumuz geldi onun yanında olay iyice buyudu ve saclarımdan tutup defalarca savurdu nasıl kactım evden hatırlamıyorum kadın da aramızda kaldı ona da oldu olan ve eşim olacak serefsiz bir de bunun ustune gidip beni aileme şikayet etmiş beni delirtiyor diye tabi beni dovduğunu soylemeden ailem geldi kactığım eve herseyi oğrendi kızımı da aldım I gunden beri annemlerdeyim gidip darp raporu aldım boşanma davamı da actım es kişisi de olaylar olunca okullar da kapalı diye memleketine gitti ailesinin yanına bu surecte hic razı olmadı boşanmaya . Gecen hafta geldi istemiyorum boşanmak dedi eve geldi annemlere. Kardeşim ve annemle de bir guzel kavga edip defolup gitti şimdi mal paylaşımı konusunda zorluk cıkarıyor evlenmeden once babasının ona aldığı parayı yeni araba alırken satıp o arabaya eklemiştik neymiş onun parasını duşup o alacakmış altınlarını istiyor bana aldığı hediyeleri bile istiyor .. boşanmak bana cok zor gelirken psikolojik olarak cokerken onun para derdine duşmesi beni cok uzdu cocuğumuz var ileride ailem neden ayrı demesin diye sabrettim hep ama boyle bir ruh hastasına cok sabrettim kacıncı siddeti ben unuttum

razı olmazsa şartlarıma cekismeli boşanacağız o da istemiyor anlaşmalı olsun bitsin diyor boşanan hanımlar siz ne yaptınız nasıl atlattınız bu sureci cocuklarınız nasıl inanın kafamda binlerce soru var enkazda kalmış gibiyim oysa para derdine duştu yuvası yıkılırken