İyi geceler herkese.Her zaman olduğu gibi yine sadece ic dokmek icin yazıyorum.Konuyu cok ciddi gormeyebilirsiniz belki.Ama vallahi stresten uyuyamayacağım yine.Hic sevmiyorum kavgayı.
Eski flortumle sevgili olmak istemediğime karar vermiştim ve arkadaş kalmıştık,tabii eskisinden cok daha mesafeli.Amac sadece kusluğu onlemekti.Ortak arkadaşlarımız da vardı.
Sonra arkadaşlarımızdan biri bir whatsapp grubu kurdu.Uluslararası ve kalabalık bir whatsapp grubu.
Herkes yabancı arkadaşlarını kendi ulkesinden arkadaşlarını topladı ve kocaman bir grup olduk.
Erasmus yapanlar,yurt dışında okuyanlar İngilizce geliştirenler vs. surekli aktif bir grup.İnsanlar arkadaş oluyor,pratik yapıyor,ses veya video araması yapıyor.Ben bayağı geliştirdim İngilizce speakingimi bu grupta.Oyle kotu niyetli sapık falan da yok,grup adminlerinden biriyim kimseden bu konuda şikayet almadım.Ama tabii ki sorunlar cıkıyor arada.
Grubu kuran arkadaşım her ne olduysa derslerden midir bilmem ama kendisi gruptan cıktı whatsappı sildi telegrama da girmiyor.Ulaşamıyorum ona.
Eski flortumu de gruba almış,onu da beni de admin yapmış.5 tane admin vardı.
Buradan sonra admin kelimesi cok gecebilir,goruntu kirliliği olursa uzgunum.
Eski flortum gerek normalde,gerek arkadaşlarının yanında,gerek bu grupta bana laf sokuyordu arada.Gereksiz yere trip atıyordu kafasında kurup “Bana yalan soyledin” diyordu.Grupta da laf sokuyordu.
Neredeyse atacaktım gruptan.Ama tuttum kendimi cunku kişisel meseleler yuzunden birini cıkarmak doğru olmaz,o da orada aktif ve kendi arkadaşları var.
Sonra bu gruptaki adminlerden birini adminlikten cıkarmış.Kendi kız kardeşini admin yapmış onun yerine.Tabii ben sonradan fark ettim bilmiyordum kimin cıkardığını ve neden cıkardığını.Sordum buna “O cocuğa ne oldu biliyor musun ? Artık admin değil.” “Bilmiyorum” dedi.Cıkarılan cocuğa da sordum o da kimin kendisini adminlikten sildiğini bilmediğini soyledi.Ben de geri admin yaptım cocuğu.Bir şey varsa cıkardı ortaya zaten,konuşur bir şekilde cozerdik.Eski flort yine soğuk yaptı ama bir şey demedi.Anladım o an zaten onun cıkardığını.
Bu arada grubu kuran arkadaşım cıkmadan once karar almıştık halihazırda bulunan adminler dışında kimseyi admin yapmayacaktık cunku bu bazı sorunlara neden olabiliyordu.Daha once başka grubumuz vardı orada deneyimlemiştik maalesef.
Eski flortum kuralı ciğnedi kimseye sormadan etmeden konuşmadan zaten admin olan cocuğu cıkarıp kendi kız kardeşini admin yaptı.Bize sorsaydı normalde sıcak bakmıyor olsak da izin verirdik zaten.Kafasına gore iş yapması sinirimi bozdu.Grup icinde de bana arada laf sokuyordu,o yuzden doldum herhalde ona karşı.
Bugun o yoneticilikten cıkarılan cocuk ne olduğunu bilmediğim bir grup ayarını değiştirmiş.Bizim aslan parcası da yine cıkardı cocuğu.”Ayarları değiştirip duruyor” dedi.Ben de geri admin yapmadım daha o cocuğu.”Bana sormadan kimseyi yonetici yapma” dedi.Kendisi bize sormadan kardeşini yonetici yapıyor ama..Yuzune soyledim bunları.”Umrumda değil o benim kardeşim.” dedi.Ben de “Kardeşin olmasının bir onemi var mı ? Kural kuraldır bize sorsan zaten kabul ederdik.” Dedim.O zaman herkes arkadaşını kardeşini admin yapsın eskiden olduğu gibi yine kaos cıksın sapıkları toplasınlar gruba..
Ama yoook sadece o istediğini yapabilir.Adminlikten cıkarılan cocuk da “Kim beni siliyor ya Sheldon sen mi siliyorsun” diyince eski flortle tekrar konuştum.Cocukla konuşabileceğini,sebebini acıklayabileceğini bunu yapmazsa benim yapacağımı soyledim.Sonuc,yine gol değil.Ben konuştum cocukla ama benim eski flort yine “Ben istediğimi yaparım” “Kimse beni kontrol edemez” “Umurumda değil” “Kimseye bir şey sormak zorunda değilim” gibi cumleler kurunca sinirlerim iyice tavan yaptı.
Dayanamadım onu ve kardeşini adminlikten cıkardım.”Artık sormak zorundasın” dedim.
Bizimki ve kardeşi yine tepki verdi.Grupta da o cocuğa burada şikayet ettiğim şeyleri soyledim.Kotu yaptım belki ama dayanamadım.
Sonra onlar kavga ettiler eski manit ve ben tartıştık ozelden.Eski meseleleri actı tabii.
Ne yapmalıyım sizce ? Cok huzursuz hissediyorum.Biriyle kavga etmekten daha berbat cok az şey vardır.