Slm kızlar bu konuyu acıp acmamakta cok kararsız kaldım ama firkirlerinize onem verdiğim icin actım artık .
Şimdi benim yakınımda oturan ve eylul ayına kadar aramızın cok iyi olduğu bir arkadaşım vardı gercekten cok iyidik...
Bi gun beraber bir yere oturmaya gidecektik...ama bi aksilik olduğu ben gidemedim sebebiyse şudur...
"Benim buyuk kızım genital bolgesini kasıyordu endişelendim baktım kızım yanmıştı resmen ic camaşırı beyazdı sulu 2 damlacik kadar kan vardı..
Kızım o donem kreşe gidiyordu altini kreşte silmiş su yok yıkamak icin siliniyor burdakiler oyle bilen bilir(almanya)
O gunde hava aşırı nemli sıcaktı dışarda oynamışlar oyle olmuş sanırım yoksa evde hep yıkarım ozen gosteririm ...
Neyse ben bunu fark eder etmez arkadaşıma msj attım...
Diğer gun gidilecekti gelemeyeceğimi kızımın rahatsız olduğunu dr gidecegimi soyledim...
Tamam dedi tek başına gitti geldi...
Bi baktım akşam acayip acayip durumlar tabi ben hic ustume alınmıyorum.
Yılanlı. Yalancı gibi falan imali şeylerdi hatta şaşırmıştım bi komşusuda msj atmıştı bana "bu durumlari kime yapıyor bi sıkıntımi var diye "yok ne sıkıntısı olucak x oyle biri değildir burdan laf sokma şeyleriyle uğraşmaz falan ...
Hatta o gece onada sordum" bak komşun boyle diyor bi şeymi var hayırdır" diye" yok ben ona yapmadim niye ona yapayim hem bana sorardi sana niye sorsun "
dedi yine bi şey demedim...
Aradan gecmiş 2 gun uzun bir msj aldım...
Bundan sonra goruşmeyelim sen gelicem dedin gelmedin ben tek başıma gittim falan filan..
Bende kızımın dr foto cekmiştim attım aldığım ilacın foto attım hatta kızım 5 yaşında bebek arabasıyla goturduğumu yuruyemedigini soyledim ...
Bu kezde bna demiştiki getirseydin ne olucaktı uzanırdı koltukta oynamazdi falan ...
K.bakma kızım rahatsızken ben gezmelere gidemem hem cocuk cocuğu gorse uzanırmi kalkar oynar kız zaten iyi değil dr ilac vermiş sen hala ne diyorsun ...
Neymiş kizlar ben kızımı dr goturdum eczane karşısı başka bi arkadaş oturuyor dedim bu ilaci alayim o arkadaşa gideyim kremide orda sururum kiza iyide gelir gittim 30 dk kadar oturdum kaktım...
Bu kadın gitmiş guya arkadaş olucak millete yalancı damgası vurmuş bana ...
Neymiş ben onunla oraya gitmemisim kızım hasta değilmiş falan... o durumların hepside banaymış...bana cok şans vermiş cok hatamı gormemezlikten gelmiş bu sonmus..
Mesaj atayim "iyikide arkadaşlığımız bitmiş benim arkamdan boyle konuşan bi insan benim arkadaşım olamaz zaten diyesim var...ama nankor olmak istemiyorum onun gibi olmak istemiyorum ..
Sizce benim tutumum nasıl olmalı...
Sonrada boş ver diyorum...
(Corona oldular iylestiler halasını kaybetti turkiyede cıtadan cicek alıp kapının onunden gecmiş olsun ve baş sağlığı deyip geri donmuştum cocuklari sunnet oldu oğlu ayağı kotu olmuş yinr kapı onunden gecmiş olsun diyeyim mi )
Bilmiorum kafam karışık...O yuzden size soruyorum...