Kızlar merhaba bu sorunlu arac vardı herkes cok guzel yorum yaptı cok teşekkur ederim şimdi kısa ozet gecicem eşimin abisi zamanında eşimin uzerine yaptı bu aracı.. Ama aracı abisi almış ve o kullanmış iki ay oncesi yaklaşık birine usulsuz noterden satış olmadan veriyor aracı ustelik ustunde borc var bu aracın trafik cezası ve vergi borcu ilk başta bir miktar odendi.. Şimdi ilk taksit geldi cattı adam odemiyor oyalıyor bugun vergi dairesi acık ode diyor eşim tamam diyor odemiyor yada ben sana para gondereyim ode diyor eşime.. ama dediğini yapmıyor adam.. Neyse bu işte kaynımında parmağı var belli odememesi de cunku adam dun para gonderecektim bi anda vazgecti.. Bugun yine eşimin telefonundan ben adama mesaj attım..işte odemezse haciz geleceğeni arabaya cekeceklerini falan eşim yazdı gibi.. Eşim cok kafasına takıyor calışırken bile aklımdaydı diyor pazartesi saat 12 ye kadar odenmezse direkt emniyete gidicem dedi adam bizim cevreye yakın oturuyor tcsi telefonu her şeyi mevcut elimizde eşime abin engel olur sana diyorum başımı belaya mı sokacak dedi evime bu arac yuzunden haciz gelecek diye cok korkuyorum maaşına el koyarlar diye falan sizce bu saatten sonra ne yapmalız bu aracta haciz var yapılandırma bozulduğu an cekerler diye duşunuyorum muayenesinde yaptırmadı daha adam ben eşime daha bişey deme kendi yaptığı masraf yanına kalsın diyorum şunu merak ediyorum direkt odenmediği icin arabayı mı cekerler yoksa evimiz ipotekli oduyoruz onada gelir mi haciz​