Merhaba sevgili k.k uyeleri. Evet bende bu yoldayım bende boşanma denilen travmanin icerisindeyim bende yaralıyım bu kadınların cektiği nedir bu adamlardan?adam bile demek istemiyorum aslında

Şimdi ben bu enkazdan cıkıcam ya benim gibi olanlar? Sizler de ayaktamasiniz? Susmayin yazın icinize atmayın bu acıyı ceken anlar ne hayallerle kurduk dimi yuvalarimizi beyaz gelinliklerimizle cıktık baba evinden bir şerefsiz uğruna bilemezdik boyle olacağını kim bilirdi.kimimiz aldatildi kimimiz şiddet gordu kimimiz sizofrene denk geldik ve şuanda bunları ceken onca kadın var hala değişti mi peki adamlar? Biz kadınlar duygusaliz bi yikiliriz bir kalkarız kalktimmi sağlam kalkarız ama bir daha yenilmemek icin guclu

bekarı evlenmek ister evlisi bosanmak boşanan evlenmek kısır dongu cok kafa karıştırıcı

Simdi Ben ayağa kalkicam guclu olucam dik durcam...peki bir şerefsiz uğruna değdi mi? Olan bizlere oldu onlar hala mutlu guluyor neden ?? Adalet birgun yerini bulacak degilmi? Onca kadinlarimizin veballerine girdiler kimsenin yaptığı yanina kalmasın Allahdan isteğim benim gibi olan kadinlara sabır vermesi,O adamlara ise cezasını vermesi.İnsallah bundan sonra hicbir kadın yuzu goremesinler birdaha yuva sahibi olamasinlar oyuzleri bize yapilanlardan bir daha asla gulmesin!hele şu kaynana kaynata gorumce elti yokmu birde bunlar yuzunden de yıkılan yuvalar yokmu Allah onları bin beter etsinler kizlarindan bulsunlar.benim gorumcem evleniyor ne tuaf degilmi bi yuva yikiyolar bi yuva yapiyolar

biraz karişik yazmış olabilirim kusura bakmayin