Bir kac senedir yakın olduğum bir arkadaşım var. Aslında kendisini seviyorum. İyi gunde kotu gunde yanımda olan biri ve bir derdim olduğunda beni dinleyen, anlayan biri. Genel olarak iyi anlaşıyoruz bir sorun yok.
Ama ben artık bu arkadaşımla olan ilişkimden bunalıyorum. Surekli olarak telefonda konuşmak istiyor. Ve o telefonu actığım an asla kapanmıyor. 4-5 saat konuştuğu oluyor. Ve hep kendi konuşuyor, ben zaten cok konuşan biri değilim. Bir şey anlatmam gerekirse kısaca anlatıp geciyorum.
Ama o her ilişkisini en ince detayına kadar bana anlatıyor, butun mesajları tek tek okuyor. Yorum yapmamı istiyor ya da ne yapayım sence diyor. Telefonu acar acmaz başlıyor direkt; o şunu dedi, ben bunu dedim. En kucuk bir şey uzerine bile o kadar yorum yapıyor ki. Asla susmuyor.
Mesajlaşırken de bir bakıyorum 12-13 mesaj birden atmış, bana cok anormal geliyor.
Artık aradığında surekli bir bahaneyle acmıyorum ya da hemen kapatıyorum. Bir de ona surekli fal bakmamı istiyor.
Bir anda ilişkimi kesmek istemiyorum cunku bu saydıklarım dışında gercekten sevdiğim bir arkadaşım ve kırmak istemiyorum. Yavaş yavaş mesafe koymaya calışıyorum ama bu sefer de kırıldığını belli ediyor surekli.
Sizce bu davranışları normal mi? Diğer arkadaşlarımla kıyaslıyorum hic biriyle konuşmam bir saati gecmiyor ve o da her zaman değil. Ayrıca bir suru işim oluyor ve saatlerce onun ilişkisini dinlemek istemiyorum. Bunu anlamasını istiyorum ama direkt olarak da soyleyemem. Nasıl anlamasını sağlayabilirim acaba..