İyi geceler hanımlar son zamanlarda surekli aynı konuyla boğuşuyorum. Sanırım tanımadığım insanlara anlatmak daha iyi gelecek bana. Yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var pardon ilişkicik. Uzak mesafeyle başladı 27 yaşındayım karşı taraf 32. Kendisi polis ben de oğretmenlik mezunuyum KPSS ’ye hazırlanıyorum. İş guc hic onemli değildi ilk başlarda onun icin evlenelim edelim. Cok ciddiye alamıyordum farklı değişik yaptırımları vardı tayt giyme erkek arkadaşların olmasın falan filan. Bu kişiden once ben birliktelik yaşadım. Defalarca bana sordu birlikte oldun mu biriyle diye itiraf edemedim birkac ay sonra gerceği soyledim ilk başta cok hakaretler etti yok kız cocuğun sana benzemesin yok ben sen kimseyle birindeyim yaşamadın diye seni cekiyordum falan. Bu arada kendi birlikte olduğu kişi sayısını bilmez. Sonra bir şekilde aştı bu konuyu bir daha da lafını acmadı. Cok sık da goruşemezdik ama bir goruştuğumuzde bir hafta aynı evde kalırdık. Bu arada bu insanın şimdiye kadar bir copu bile gelmedi bana. Arar eder sorar ilgilenir ama boyle incelikleri hic olmadı yanına giderken bile biletlerimi kendim alıyordum. Sanırım bu surec icersinde de manipule etti beni duşunceleri hep sinmiş bana surekli de evde olduğum icin sıkıldım ona sardım KPSS diğer memurluklar falan surec beni de zorladı. Dort hafta once koptuk zaman istedi yıldırmış onu bazı hareketlerim bu surede de her sabah gunaydın hal hatır sorma akşm arama falan her şey var sekmedi her gun aradı. Tekrar yeni birine kendini tanıtmak zor geliyormuş gelen de benden iyi mi olacakmış hayır bunları da soyluyor.Ama bu zaman bir turlu bitmedi. En nefret ettiğim şey belirsizlik. Artık bir karar vermesini istedim ne sorarsam bilmiyorum ben biraz rahat kalmak istiyorum. En son yanına gelsem goruşebilir miyiz dedim calışma saatleri biraz ağır bakayım ama zor gibi gorunuyor dedi. Ya ben kalkıp 800 km yol gideceğim 1 saat bile olsa. Konuşmuyoruz şu an yazmıyor, aramıyor. Lanet olasıca bir huyum var konu ne olursa olsun elimden geldiğini yaptığıma inanana kadar cabalamazsam vazgecemiyorum. Ne yapmalıyım biraz uzun oldu farkındayım ama patlayacağım artık