merhaba kızlar oncelikle herkesin fikrine saygı duyuyorum ve yorum yapmanızı rica ediyorum .24 yasındayım eşimle 2 yıl once cok severek evlendik evliliğimizde hicbir sorunumuz yok cok şukur eşim esnaf pandemi sureci biraz olumsuz etkiledi ama yinede kira fatura hepsini kendi idare ediyor benden asla bir maddi beklentisi olmuyor yeri gelince ben ondan destek alıyorum 3 yıldır bir kamu kuruluşunda calısıyorum masa başı gayet rahat bir işim var 4 bin 500 civarı maaş alıyorum asıl sorun su ki şuan tayin hakkım yok ve olup olmayacağı tamamen muamma eşim şehir değisikliği yapamayacağını tanıştığımız ilk gunden soyledi ve benimde boyle bir beklentim yok . eşimle benim calıştığım şehir arasında 12 saatlik bir mesafe var ucakla 1 saat kadar suruyor eşim bu donemde bazen ikimize ait evimizde coğu zaman ailesinde kalıyor duğunden sonra sadece bir kac ay birlikte yaşayabildik ve suan ayda yada 2 ayda 1 kez goruşebiliyoruz ben kendime ait bir ev acmadım ve ablamlarla birlikte yaşıyorum ki onlarında kendine gore bir duzeni eşi ve cocukları kayınvalideleri