Bu konuyu bazı arkadaşların sevmeyeceğini bilerek acıyorum ama herkesin anlayışlı olacağını duşunuyorum.
Forumun belki % 90'ının dediği uzere "Spam candır, gerisi heyecan" atasozu son donemdeki gozlemlerine gore ozgun kategorileri de iyice icinden cıkılmaz hale sokuyor. Onceden cocuklarla ilgili kategorilerde genelde ozgun ve buyuk ya da buyumeye calışan kanalların videoları yer alırken son donemde arama sonuclarında hep ozgun kanalların spamleri yer alıyor. İzlenme satın alınıp ya da farklı yollarla ilk sayfaya cıkılıp her yer işgal ediliyor. Bir gun surprise eggs deniyor, bir bakıyorsun ne kadar o konuyla ilgili ozgun kanal varsa cekilmiş.
Ya da cizgi film karakterlerini iceren ozgun kanallar cekiliyor ve başlıkta her şey kullanılıyor. İstediğin şeyi de bulamıyorsun sacma sapan kopya kanallar ortalıklarda cirit atıyor.
Herkesin goruşune saygım var tabi ki ama bu durum benim gibi ozgun calışanlar ya da calışmaya calışanlar icin sıkıcı bir durum. Duşuncelerimi dile getirmek istedim. O kanalların sahiplerinin coğunu da eminim buradaki arkadaşlar oluşturuyorlar.
Bir de son olarak şuradaki karaktersiz bu mesajı kaza bela gorurse videomu telif gondermeden kaldırsın. Kendi aramızda bari bunu yapmayalım.
Ozgun Kategorileri Spamcilerin Basması
Özgün Kanal ve Video Çalışmaları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Özgün Kanal ve Video Çalışmaları
- Ozgun Kategorileri Spamcilerin Basması