Kızlar cokta dert değil ama aklıma kac gundur takılıyor anlatmaya başlayacağım yorumlarınızı merak ediyorum
Konu arkadaşım ikimizde evliyiz eşlerimiz asker ve onlar vasıtasıyla tanıştık.Ben bu şehre yeni geldim doğru duzgun bir yeri bilmiyorum kendisi beş senedir burada yaşıyor.Eşim işteydi ve benim kuafor işlerim vardı mesaj attım kendisine x carşıya inecek misin bugun beraber gidelim diye oda eşime sordum o bana haber verecek ona gore cıkacağım markete uğrayacağım bende demiş o zaman bana haber ver beraber gidelim yazdım oda bakalım eşim donerse soylerim demiş.(her konuda boyledir eşime bir sorayım modunda izin vermeden asla bir şey yapmaz ust katındayım atıyorum bana sut vericek onu bile sorar izin alır bazen baygınlık geliyor).Her neyse bende cocuğunun bebeği kalmıştı bende onu goturmeye gittim hemen alt katımda oturuyor cocuk birden demesin mi ablacım biz gamzelere gidicez annemin arkadaşları biliyor musun diye şaşırdım bir an kendiside hicbir şey demedi hatta agzında hic bir şey durmadığı icin cocuğa sinirlendi git coraplarını giy diye bağırdı yani bana boyle soylemek yerine kızlar cağırdı birlikte bir şeyler yapacağız diyebilirdi her gittiği yere beni goturmek zorunda değil boyle bir algı mı oluştu acaba kendisine bilemedim.Eve geldim cok zoruma gitti birde regl donemindeydim oturdum agladım cunku burada hic arkadaşım yok.Ertesi gun asansorde karşılaştık kızı burnunu gosterdi ne oldu dedim duşmuş kanamış hastaneye felan gitmişler gittiği yerde hic oturamamış onu anlattı.Dunde bir şey hakkında soru sordum uzun bir mesaj attım bana yazdığı cevap “sen bilirsin canım” bende cevap vermedim artık geri durmalıyım diye duşundum bugun tum gun aklımda yaptıkları vardı akşam aradı cok kotuymuş birden başı donmeye başlamış benimle hastaneye gelir misin dedi tabiki gelirim dedim ben cocuğuna baktım onlar eşiyle muayene oldular.Bir de şoyle bir şey var ne zaman bir yaptığı zoruma gitse kendisine yada cocuğuna bir şey oluyor Allahım korusun Tabiki bir şey olmasını istemem asla,fikir verirseniz sevinirim hepinize iyi akşamlar