Kızlar bir arkadaşımla aramiz bu aralar limoni. Şahsıma kabul etmeyeceğim şeyler yaptı ve mesafe koydum. O muhtemelen benim ne konuda mesafe koyduğumun farkında değil. (duşunmeden hareket etmeleri sonucu bana zarar gelebilirdi ama ben musade etmediğim icin pek birsey yapamadi -normalde bana iyilik yaptığını sanıyor ama iyilik yapayım derken neredeyse zarar veriyordu-) durumun farkında değil kendini hakli goruyor ve kendisine engel olduğum icin oda tavır aldı kendince bana (iyiliğimi isterken benim onu yok yere sucladığmı duşunuyo) . Son konuşmamızda kocasi geldigi halde kendisi kapinin onunde beklemiş gelmemiş bize bende niye yukari cıkmasın dedim; aramadığın icin bende seni arayıp rahatsız etmek istemiyorum gelmediğin icin bende gelmiyorum gibi şeyler soyledi. Simdide diger ortak arkadaslarimizi onlarin cocuklarını hic olmadığı kadar sık ve peşpeşe paylaşıyor... kendince beni ekarte etmiş durumda. Hic orali olmayarak mi tavır almalıyım yoksa onu silerek gorduğum yerde merhaba merhaba mı demeliyim. Onemsemek istemiyorum aslında ama fazla takıntılı bir insanım. -Oda bunu bilerek yapıyor zaten takılsın bana donuş yapsın vs diye-