merhabalar
bende hep aldatılmak ilgili tavsiye alanları kınar hala ne saf insanlarımız var soruyor herşey belli iken der kızardım ama başa gelince herşeyi duşunmek zorunda kalıyormuşsun bunu anladım...belki tavsiye belkide ic dokme buraya yazma sebebim inanın bende blmiyorum..
konuma geleyim bundan 8 ekimde eşimin teleonunda goruntulu konuşmanın ekran resmi alınmış bir fotoğraf gordum kadın cokta guzel olmayıp yaşca buyuk olduğu belliydi icim icimi yesede once anlam veremedim ama normal bişey olmadığını anlayıp izi takip ettim telefon konusunda iyi olduğm icin kendi telefonumdan eşimin teline hangi resimleri yuklediği internetten nelere baktığını ve rehberine eklediği kişileri goruyorum bi sure gizli gizli baktım bundan 1 ay snra evde gizli konuşmasına şahit oldm kısa kısa sesiz konuşuyodu ve o an anladm kadınla konştuğunu snra konştuğu kişiyi erkek ismi ile kaydettiğini gordum calıştığı yerden kadın olduğunu anladım(bu arada 2 aydır o işyerinden ayrıldı yani calışmıyor) daha sonra hat kayıtlarından ve telefon kayıtlarından baktığımda duzenli olarak hemen hemen hergun konuşup ve goruntulu konuştuğunu gordum hicbirşey demedim sessizce takibe aldm ve şuan hala bildiğimi bilmiyor yaklaşık 2 aydır izliyorum kadının nerdesin uyandınmı kalk artık seni cok merak ettim nasıl oldun gibi mesajlarına şahit oldm ben onun telini istediğimde kadını engellediğini gordum snrasında kadın mesaj atmş
- neden cevap yazmıyorsun
- birşeymi sordun ki
- sormasamda yazsan
-ama bu cok sacma diyor bizimki
- kadın da oylesine yazmanın neyi sacma
- ama bunu konuşmuştuk diyor
-kadın da ; bende biliyorum ama bazen bende istiyorum napıcaksın diye yazdığını gorunce şok oldm
snra dinleme cihazı aldm ve hemen hemen hergun konuşmaya devam ettiler bazen duyabildm bazen duyamadm ama duyduklarımın hepsinde normal konuşmalar vardı tabi samimim kahkahalı hep birbiriyle uğraşmalı ama canım cicim veya ozel konuşma yoktu
ama hergun son 2 haftaya kadar sabah oğlen akşam duzenli konuşma vardı birsure
kadının surekli her sabah mesajları kalk artık uyandınmı musait olunca beni ara
ve akşamları goruntulu konuşmaları ben işten geleseye kadar
ayrıca pekde duzgun denemicek bir evliliğimiz var son 1 bucuk aydır evde iki yabancıyız ufak tefek kavgalardan bende kadın olayını bildiğim icin mahsus uzatıyorum cunku olayı patlatıcm ama elimde kanıt olsn diye cunku 1 cocuğumuz var
şuan 1 haftadır konuşma yok kadın arıyor ama acmıyor en sonki 1 haftaki once telefon konuşmalarını duyunca iyice şok oldum
kadın bunu neden aramıyosn acmıosn hic merak etmiyosn diye sitem etti
bu da aklımda kalıcak bişey yapmıyosnki dedi
kadın salı gunu gelicektm acmadn telimi dedi oda şaşırdı mesaj atsaydn dedi
snra tam duyamadm sen gel oda sen gel diye buluşma konuşması oldu biizmki anca hafta ici olur dedi
snrada sesler bi gidip geldiği icin anlayamadm aşkım bebeğim bitanem de diyebiliirm diye cumle kullandı biizm şerefsiz
snra kahkahalı konuşmalar
yani evde karısının yuzune bakmayıp herşeyden sorun cıkaran agresif sinirli aylardır beraber olmayan karısıyla bu adam evli cocuklu kadınla duzenli konuşuyor
ben neden bekledim illa goruşme olur direk basarım diye bana zorluk cıkarmasın cocukla ilgili diye ama daha bekleyemicem gidip kadınla yuzleşicem ve sonra kesin boşanıcam
sizcede beklememe gerek varmı?