Merhaba ablalarım kardeşlerim, ben 21 yaşında hemşire olarak gorev yapan nişanlı bir kız kardeşinizim. Annemin teyze oğlu ile nişanlıyım. Daha derdim oluşmadı ama oluşacak yani eminim, onden sizden akıl almaya geldim. Ben bir doğu şehrinde yaşıyorum memleketim burası, mevzuya geceyim bizim burada geline duğunden once veya nişanda farketmez altın set alınır trabzon takımı olur buna benzer vs. Bu konuda zaten bi kriz yaşadık nişanlımla, gorumcem kalktı dedi ki benim şimdiki aklım olsa ben sahte alırım set takımını gumuş uzerine yapıyorlar bilirsiniz, set takımının alınacağı paraya da işciliksiz altın alırdım zarar cunku. Biz de ne diyelim annem ve ben orda hani mantıklı evet falan dedik. Neyse annem sonrasında dedi ki olduğu gibi yapılsın niye bozdurma odaklı bakıyorsun ki takıdır dursun takarsın ozel gunlerinde diye. Ben de nişanlıma boyle iletince tabi kendisi cıldırdı yok zarar yok ben bunu odetirim yok olene kadar soylerim susmam sen annenin fikriyle hareket ediyosun vs burnumdan doktu acıkcası. Neyse bu krizi atlattık. Şimdi set takımı alınırken de geline nişanda takılan normal altınlar ceyrek yarım vs alınıp ustune koyulup set de alınabiliyor ama hic onları ellemeden alanlar da var. Benim annem de diyor ki zaten sana layığı ile takı takmadılar, (acıkcası biraz oyle dalga gecer gibi beş taş bak dediler gecen sene sonra da almadılar, bohcada bize altın hediye edilir ay sonunda altın duşecekmiş o zaman alıcaz dediler) altınları vermeyeceğiz kendileri set alsınlar ben soylerim teyzeme(yani kaynanam) dedi ama henuz bu olay vuku bulmadı eğer bulursaaaaa vay benim başıma, nişanlım beni artık sıkıştırıp duracak ben elli kez dedim ki benim altınlarla işim yok anneme de dedim anne karışma ne halleri varsa gorsunler oğullarına ne layık goruyorlarsa onu yaparlar ben altını alıp yarın eşime vericem turşusunu kurmıcam, ama yok annem tutturdu onlar alsın ben soylicem vermeyeceğimi, e bu sefer ben annemle nişanlım arasında kalıcam, bana bi yardım eli, vallahi sinir hastası oldum. Zor bir donemden gectim 8-9 ay once trafik kazası gecirdik babamı kaybettim ben daha bunu atlatamadan boyle şeylerle uğraşıyorum anneme de kıyamıyorum bir lafını iki edemiyorum o da beni duşunuyor evladına layık goruyor istiyor diye duşunuyorum ona da kızamıyorum zaten babamdan sonra o bizi ayakta tuttu ne yapacağım inanın bilmiyorum...