Actığım konuda Yorumlarınızı tek tek okudum hepinize cok teşekkur ediyorum Allah'a cok şukur Ytpara ve *** ' da olumsuz bir yorumla karşılaşmadım teknik acıdan amator rap kariyerimde tam rap yapmamayı duşunuyorum parcalar bu şekilde devam edecek biraz daha şiirsel tonda olacak. Beni sevindiren diğer bir husus ise şarkımın rap dinlemeyen hatta hoşlanmayan kesim icin bile guzel olduğu ve defalarca dinlediklerini soylemeleri ancak uzen kısım ise şuan hicbir şekilde destek alamamış olmam.
Kendime bir rota duzenledim bir şarkım 5.000 izlenmeye ulaşmadan yeni şarkı gelmeyecek diyceksiniz ki daha yeni başlamışsın hedefini cok yukarda tutma ama şoyle bir sorun var amator olabilirim ama inanın bir şarkı yapmak kolay değil soz yazımı prod. işlemleri gorsel işlemleri vs. yaptığım işi dandik yapmak istemiyorum ve bunların hepsini ben ustleniyorum yardımcı olan birisi yok tek isteğim birileri dinleyici konusunda bana yardımcı olmaları.
İşim zor cok guzel bir şekilde produksyon işlemlerini yapmam lazım cunku kullandığım mikrofon Cinden gelen BM 800
yani 50 tl lik bir mikrofonla sundum size bu şarkıyı ama ben kendime inanıyorum inşallah belli bir noktaya geldiğimde ne geldiğim yeri nede sizin bu guzel yorumlarınızı unutacağım 
Konuda bahsettiğim şarkı ;
Kendime bir rota duzenledim bir şarkım 5.000 izlenmeye ulaşmadan yeni şarkı gelmeyecek diyceksiniz ki daha yeni başlamışsın hedefini cok yukarda tutma ama şoyle bir sorun var amator olabilirim ama inanın bir şarkı yapmak kolay değil soz yazımı prod. işlemleri gorsel işlemleri vs. yaptığım işi dandik yapmak istemiyorum ve bunların hepsini ben ustleniyorum yardımcı olan birisi yok tek isteğim birileri dinleyici konusunda bana yardımcı olmaları.
İşim zor cok guzel bir şekilde produksyon işlemlerini yapmam lazım cunku kullandığım mikrofon Cinden gelen BM 800

Konuda bahsettiğim şarkı ;
---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Onceki Mesaj 20:54 ----------
Sizinde kendime bir rota cizmem ve başarılı olmam hakkında yorumlarınızı bekliyorum hepsini buyuk bir dikkatle okuyacağım