Merhabalar herkese

26 yaşıma az kaldı ve biyolojik saatim mi geldi artık ne oldu bilmiyorum ama kendimi surekli evlilik, gercek aşkı bulamama, nasip, kısmet konularını duşunurken yakalıyorum

ve işin kotu tarafı şu ki icimde olumsuz duşunceler ağır basıyor. Tamamen mantıkla başlayan bir ilişkiden ziyade aşkla başlayan ve sonu evliliğe gidecek bir ilişki istiyorum. yani evleneceğim insanla tamamen bir gorevmiş, gereklilikmiş gibi bir hayat kurmamalıyım diye duşunuyorum. o kişinin başkalarından bir farkı olmalı, akşam onu goreceğim icin heyecanlanmalıyım, ozlemeliyim, her anımı paylaşmaktan mutluluk duymalıyım

o da aynı şekilde bana karşı bunları hissetmeli. son zamanlarda bu konu moralimi bozmaya başladı ve cok kafama takmaya başladım. tatil dolayısıyla ailemin yanındayım ve geleceğe dair bir konu konuşulurken babam bile ilk defa sen de evlenirsin artık gibi bir cumle kurdu annem de destekledi. Bi kotu oldum acıkcası. Bir kere de annem bi şeyi beceremiyorsun kimseyi bulamıyorsun şeklinde konuştu bu tatilde. Ne yapmam gerekir sizce tavsiyeleriniz var mı? dış gorunuş olarak guzel ve bakımlı olduğumu duşunuyorum. Mesleğim elimde cok şukur. Şimdi şunu da belirtmek isterim ki benim karşıma değerlendirmem icin bile kimse cıkmıyor. Bu da beni uzmeye başladı. Dıştan biraz sert gorunuyorum ve hic etrafıma bakmıyorum. Sizce bunun da etkisi olabilir mi? Birileriyle tanıştırmak isteyenlere de sıcak bakmıyorum. Hani sanki ısmarlama gibi geliyor o şekilde. Kucukluğumden beri nasibim beni bulur duşuncesiyle buyuduğum icin sanırım hic bir caba sarf etmiyorum. Sadece dua ediyorum ve bende bu konu takıntı olmaya başladı. Son zamanlarda cekim yasasına ve olumlamalara odaklandım ama genel olarak karamsar bir insan olduğum icin sanırım bunları da cok uzun sure devam ettirip o enerjide kalamıyorum. Başkaları nasıl aşkı buluyo, birini bırakıp diğerini buluyor cok şaşırıyorum. Lutfen eleştirmeden ve yine mi bu konu demeden fikri olan yardımcın olsun. Cunku sevmek ve sevilmek bir ihtiyac ve insan bir omur diye yola cıkacağı insanı sevmek ve onun tarafından sevilmek istiyor. Bu konuda deneyim, fikir, oneri vb. ne paylaşacaksanız şimdiden teşekkur ederim.