Herkese iyi akşamlar. 4aylık bebeğim var ve evimizde kopeğimiz var. Konu şoyle ki zaten sabahtan akşama kadar yoruluyorum bebekle ilglen ortalığı toparla yemek yap kopek olduğu icin her gun sil supur. Bebek de artık kendini dondurmeye başladı koltukta durmuyor beşikte durmuyor ana kucağında durmuyor gun icinde. Başında olmam lazım. Benim sorumsuz eşim duzenli olarak dışarı cıkarmayı bıraktığı icin artık eve işemeye ve kaka yapmaya başladı. Misafir odasındaki yatağa işemiş halen yıkamaya vericek. Halılar yıkamaya gitti. Bebeği yere koysam her yer tuy. Akşam gelir bebekle ilgilenir diyorum yok. Kopeğin suyunu ver unuttum mamasını ver unuttum diyip onun da yuku ben de. Misafir odası kokuyor artık leşş. İnsan gibi soyluyorum terasımız var oraya yap yer orada dursun cocuk durmuyor artık donmek istiyor bişeyler yapmak istiyor yani. Sil supur iki dakka sonra yine aynı. Her gun aynı muhabbetler. Artık yorgunluktan oluyorum ciş temizle kaka temizle bebekle ilgilen yemek yap totomu bi emzirirken yere koyuyorum. Anlamıyor beni tamam yapcam diyor halen yapcak. Bi cinnet gecirtcek artık bana ikisinide kapı onune koyucam. Kopeğimi de seviyorum onun da bi sucu yok yani hayvan napsın ciş kaka tutmaktan nereye kadar tutsun. Akşamdan akşama cıkarıyor. Napayım ben artık yorgunluktan olup bitiyorum hic umru değil adamın cekip vurasım geliyor artık