Merhaba sevgili kk uyeleri
Başlıktan da anlaşılacağı uzere bu aralar bu soru "etrafımdaki insanların soyledikleri sebebiyle" aklıma takılıyor. Şoyle ki; bu yaza doğru evlenmeyi planladığım bir nişanlım var. Ve kendisi benim ilki olacağımı soyluyor. İnanıyorum cunku evlilik oncesi ilişkiye karşı bir insan değilim ve sevgilime de yıllardır bu duşuncemi doğru aktardığımı duşunuyorum. Evet bende yaşamadım, ilk kez evleneceğim kişiyle yaşayacağım ama bunu bir tabu haline getirmedim..
Gel gelelim ki kuzenlerimin de arasında bulunduğu bir arkadaş ortamında (ozellikle evli olanlar) bu konu acıldığında; "Hayatta inanmam, bir erkek 25-30 yaşına gelecek ve hic ilişkiye girmemiş olacak."
"Hem nerden biliyorsun, doğduğundan beri yanında mıydın? Hic inanma o laflara"
"İmkansız. Evlenirken bakir olan erkek yoktur, varsa da yalan soyluyordur ya da sağlık sorunları vardır." ve daha neler neler...
Hatta ilk etapta bana birbirimizin ilki olacağımız fikri guzel gelmişken, yine başka bir kafadan "İlişkiye girmemiş erkek mi olur, deneyimsiz bir erkekle ilişkiye girmeyi sakın duşunme bile, ilk gecen zehir olur" vs vs bana gore sacmalık olan onlara goreyse gayet normal olan bu cumleler dahi sarfedildi.
Şimdi size soruyorum, sizce bir erkek gercekten evlenmeden once mutlaka cinsel ilişki yaşamış mıdır? Veya cinsel ilişki yaşamayan biriyle evlenmek onların soylediği gibi cok buyuk bir dezavantaj mıdır?
Nişanlıma da tekrar tekrar soramam gercekten hic ilişkiye girmedin mi falan diye, cok cocukca olur .

Evlilik arefesinde yapılır mı bu insana.