Merhaba beni hatırlıyorsunuzdur eşim ablasına 50 bin TL karşılığı 150 binlik araba falan alacaktı bir durum guncellemesi yapmaya geldim
Artık bizim mevzumuz araba konusunu aştı cok farklı yerlere geldi işte olaylar bildiğiniz gibi gelişti sonra ben bir sabah eşime işten istifa edeceğimi ve annemlerin yanına gideceğimi soyledim sonra yalvardı yakardı asla işten ayrılma diye sakin kafayla konuşalım akşam dedi peki dedim konuştuk ama birşeyler aşılamıyordu ben cidden 5 ay icinde 3 kez boşanma lafı duyduğum icin ve defalarca gururum ayaklar altına alındığı icin cok kırılmıştım
Gunler evde hep benim surat asmamla gecti hic konuşmadık sonra ben 3 gun once işe giderken yuzugumu falan takmadım eşim beni bırakacaktı işe bana dedi ki yuzugunu takmamışsın evet cunku artık bi onemi kalmadı dedim oda bana dedi ki evet belli zaten evde elinde hep telefon işe giderken yuzuk takmamalar noldu iş yerinde birini mi buldun veya internetten birileriyle mi tanıştın dedi ben okadar deli oldum ki bu laflarına araba sinir krizi gecirdim resmen icim cıkana kadar ağladım tabi o gun gozlerim şiş bir şekilde işe gittiğim icin cevremdekiler de acıyarak baktılar bana resmen herneyse o kotu gecen iş gununun sonunda beni almaya geldi işten iki tane cicek almış bana notlar yazmış senden binlerce kez ozur dilerim diye ertesi gun de annemlerin yanına gidecektik ben yola cıkacağız diye ses cıkarmadım aldım ciceği bir tepki de vermedim işler buyumesin diye cunku yavaş yavaş aramızdaki herşey olmeye başlamıştı bile
Annemlerin bulunduğu şehre gittik sanki oraya gidince ait olduğum yerin orası olduğunu hissettim cok daha mutluydum benim şehrimdi sonucta orası hic donmek istemedim sonra istemeyerek ye olsa dun donduk iş var diye akşamına konuştuk
Dedim ki ben bu laflarını hazmedemiyorum beynim almıyor senin ettiğin son lafları gectim benden nasıl bu kadar cabuk vazgecip uc keredir boşanalım diyorsun dedim eminim ki gecmişte kız arkadaşlarına daha cok yalvarmışsındır kızı kaybetmemek icin dedim bana cozum soyle dedi duzeltelim herşeyi dedi cozum boşanmak dedim ben bu kadar değersiz biri asla değilim dedim kendime saygımı yitiriyorum senin yuzunden dedim uzuldu ağladı evlilik zor bir olay dedi lutfen duşun bir hafta seni yalnız bırakayım istersen dedi bende ben zaten hep duşunuyorum bir şey değişeceğini sanmıyorum dedim sen hep sinirli olacaksın bende sana hep surat asacağım uzulduğum icin dedim konuyu boyle kapattık o salonda ben yatak odasında yattım boyle durumlar. Şuan iş yerinde kendim bir tablo yaptım annemlerin yanına donersem ne olur burada kalırsam ne olur diye şuan buranın bana kalan tek artısı guzel bir işimin olması ve maddi acıdan iyi durumda olmam annemlerin yanına donersem işim olmayacak maddi sıkıntı cekecegim ama cok daha mutlu ve ozgur olacağım başta sıkıntı ceksem de guzel bir mesleğim Var elbet bir iş bulurum diye umuyorum bu şekilde sizin de duşuncelerinizi almak isterim siz benim icin gercekten değerlisiniz